Ξεκινά το έργο της Λεωφόρου 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι

Υπογράφηκαν σήμερα τα συμβόλαια για κατασκευή του έργου της Λεωφόρου 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, ένα έργο που θα στοιχίσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δήμος Παραλιμνίου αναφέρει ότι, «τα συμβόλαια υπογράφηκαν σήμερα στη Λευκωσία από τη Διευθύντρια των Δημοσίων Έργων κα Χρυστάλλα Μαλλούππα εκ μέρους της Κυβέρνησης και την κοινοπραξία εργοληπτικών εταιρειών ΦΑΠ Construction Ltd/ Αδελφοί Κάτσιου (Στυλιώτες)».

Το έργο αφορά «στην επανακατασκευή δρόμου από τον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλου» μέχρι τη συμβολή με την οδό Σταδίου όπου θα γίνει κυκλοφοριακός κόμβος. Στα πλαίσια του έργου θα κατασκευαστούν επιπλέον και τμήματα προσαρμογής στην οδό Σταδίου και οδό Ασκληπιού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το έργο είναι αξίας δύο εκατομμυρίων ευρώ από κρατικά κονδύλια και οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν στα μέσα Ιανουαρίου 2019 με ολικό χρόνο αποπεράτωσης τους 12 μήνες. Στόχος του Δήμου Παραλιμνίου είναι η υλοποίηση έργων για αναβάθμιση της πόλης και βελτίωση του ευρύτερου βιοτικού επιπέδου του κόσμου».

In the news
post-image Κυπρος

Σε δίωρη στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι λιμενεργάτες στο λιμάνι Λεμεσού

Αντιδρούν ξανά οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού, οι οποίοι αποφάσισαν να κατέλθουν αύριο σε δίωρη στάση εργασίας, από τις 8:00 μέχρι τις 10:00, για...
Load More