Ξεκινά το έργο της Λεωφόρου 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι

Reading Time: 1 minute

Υπογράφηκαν σήμερα τα συμβόλαια για κατασκευή του έργου της Λεωφόρου 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι, ένα έργο που θα στοιχίσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δήμος Παραλιμνίου αναφέρει ότι, «τα συμβόλαια υπογράφηκαν σήμερα στη Λευκωσία από τη Διευθύντρια των Δημοσίων Έργων κα Χρυστάλλα Μαλλούππα εκ μέρους της Κυβέρνησης και την κοινοπραξία εργοληπτικών εταιρειών ΦΑΠ Construction Ltd/ Αδελφοί Κάτσιου (Στυλιώτες)».

Δείτε επίσης:  Η νέα ‘’Τσερίου’’: Ένας δρόμος που θα ενώνει την κοινότητα και τους ανθρώπους – Γράφει ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Το έργο αφορά «στην επανακατασκευή δρόμου από τον κυκλικό κόμβο «Ανεμόμυλου» μέχρι τη συμβολή με την οδό Σταδίου όπου θα γίνει κυκλοφοριακός κόμβος. Στα πλαίσια του έργου θα κατασκευαστούν επιπλέον και τμήματα προσαρμογής στην οδό Σταδίου και οδό Ασκληπιού».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το έργο είναι αξίας δύο εκατομμυρίων ευρώ από κρατικά κονδύλια και οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν στα μέσα Ιανουαρίου 2019 με ολικό χρόνο αποπεράτωσης τους 12 μήνες. Στόχος του Δήμου Παραλιμνίου είναι η υλοποίηση έργων για αναβάθμιση της πόλης και βελτίωση του ευρύτερου βιοτικού επιπέδου του κόσμου».

Δείτε επίσης:  15 νεαρά άτομα ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα «STEM and Gaming Summer Scholars»

In the news
Load More