Ξενοδοχεία για έντομα στο Πάρκο Ακαδημίας

Reading Time: 1 minute

Σύντομα θα τοποθετηθούν στο Πάρκο ακαδημίας, τα ξενοδοχεία εντόμων, μια πρωτοβουλία ξεχωριστή που θα πρέπει βεβαίως να γίνει απολύτως σεβαστή από τους περαστικούς.

Η ομάδα Ανοικτής πρωτοβουλίας του Πάρκου Ακαδημίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στο πάρκο και καλεί τους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε επίσης:  Διαφωνεί ο Ανδρέας Μορφίτης με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Αμμοχώστου

Έτοιμα και τα ξενοδοχεία εντόμων!!! Θα τοποθετηθούν σύντομα στο Πάρκο μας από το Τμήμα Δασών!!! Το πού θα προτιμούσαμε να μην το ανακοινώσουμε μια και τα … έντομα- ένοικοι των ξενοδοχείων είναι «μοναχικοί τύποι» και…προτιμούν την ησυχία τους…Ακόμη κι αν τα βρείτε διαβάστε το ενημερωτικό κείμενο και απομακρυνθείτε…ήσυχα!!!

Τα ξενοδοχεία εντόμων είναι πάρα πολύ διαδεδομένα στο εξωτερικό. Μάλιστα οι αρχιτέκτονες τα εντάσσουν στις πρόνοιες για τον σχεδιασμό της αυλής μιας κατοικίας. Το τελευταίο διάστημα άρχισαν δειλά-δειλά να κάνουν την παρουσία τους και στην Κύπρο. Η κατασκευή τους και η ενημέρωση για αυτά έχουν ενταχθεί σε προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης δημοτικών σχολείων.

Δείτε επίσης:  Όλα έτοιμα για τις εκλογές της 25ης Αυγούστου

 

In the news
Load More