Οι Dsquared2 μιλούν για την τραυματική παιδική ηλικία τους

Dsquared2

Οι σχεδιαστές και ιδρυτές του οίκου μόδας DSquared2, αδελφοί Ντιν και Νταν Κάτεν έχουν τη στενότερη σχέση που μπορεί να έχουν μονοζυγωτικοί δίδυμοι. Στα 53 τους χρόνια οι δίδυμοι ζουν μαζί και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι – μια αποκάλυψη που προκάλεσε θόρυβο στον κόσμο της μόδας πριν από λίγα χρόνια.

Η στενή τους σχέση είναι εν μέρει το αποτέλεσμα της κοινής και τραυματικής παιδικής ηλικία τους, για την οποία ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν λεπτομερώς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέχρι τώρα. Σε μια νέα συνέντευξή τους στη βρετανική Vogue, οι δίδυμοι Ντιν και Νταν Κάτεν μίλησαν ειλικρινά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησαν μεγαλώνοντας σε μία φτωχή πολυμελή οικογένεια στον Καναδά τη δεκαετία του 1960 και του 1970. «Είμασταν εννέα αδελφοί και αδελφές σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια» δήλωσε ο Νταν.

«Υπήρχαν πέντε αγόρια σε ένα δωμάτιο και τέσσερα κορίτσια σε ένα άλλο δωμάτιο». «Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι», πρόσθεσε ο Ντιν. «Ηταν πιο ασφαλές» ανέφερε χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα. Εκτός σπιτιού συνεχώς ήταν θύματα bullying (εκφοβισμού). Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Είμασταν θηλυπρεπείς. Μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους, ανέφερε ο Νταν Κάτεν.

Στη δυστυχία τους, οι δίδυμοι στράφηκαν ο ένας στον άλλο για υποστήριξη. «Μας έδερναν και τους δύο, έτσι ώστε να μπορούμε να κλάψουμε μαζί και κρυβόμασταν μαζί» είπε ο Ντιν. «Αν τώρα φοβόμαστε στο σκοτάδι, είναι εξαιτίας αυτών που ζήσαμε. Εχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε μαζί, οπότε αν συμβεί κάτι κακό, δεν χρειάζεται να ουρλιάξω. Θα είναι εκεί». Οταν ήταν έφηβοι, οι γονείς των Κάτεν δεν μπορούσαν πλέον να τους φροντίσουν και η καναδική κυβέρνηση έπρεπε να παρέμβει.

Οι δίδυμοι άλλαξαν διάφορες ανάδοχες οικογένειες και τελικά εγκαταστάθηκαν σε ένα ζευγάρι στην Αριζόνα με βίαιη συμπεριφορά. Οι δίδυμοι δεν ήθελαν να συζητήσουν περισσότερο το θέμα. Εκείνη την περίοδο χωρίστηκαν, αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι ο Ντιν ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας και τον έστειλαν μακριά.

Το τραύμα αυτού του χωρισμού, ίσως ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για τους δύο αδερφούς στα νεανικά τους χρόνια και φαίνεται να είναι ο λόγος της ιδιαίτερα στενής τους σχέσης και του ότι κοιμούνται μαζί. «Υπήρξε μια στιγμή στη ζωή μου που σκέφτηκα ότι δεν θα δω ποτέ ξανά τον αδελφό μου» δήλωσε ο Ντιν. «Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά στη ζωή μας. Έτσι, αν φοβόμαστε το σκοτάδι και έχουμε ανάγκη να κοιμόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο τότε είμαστε εντάξει… Είναι αδελφικό». «Είμαστε ισχυρότερη δύναμη μαζί» ανέφερε ο Νταν. «Έχουμε χωριστεί και δεν θα χωριστούμε ποτέ ξανά».

In the news
post-image Διεθνη

Η Γαλλία ξεκινάει τον φορολογικό πόλεμο κατά των Google, Apple, Facebook και Amazon

Την απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένει μια ευρωπαϊκή συναίνεση επί του θέματος, δηλώνει με συνέντευξή...
Load More