Ο Άντρος Κυπριανού στο Πολυδύναμο Λευκωσίας

Άντρος Κυπριανού
Reading Time: 1 minute

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, κος Άντρος Κυπριανού, συνοδευόμενος από την κα Μέλια Αβραάμ, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΑΚΕΛ, την κα Τούλα Αντωνίου, μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, τον κ. Χρύσανθο Γεωργίου και κ. Γιώργο Κουκουμά, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ, επισκέφτηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2019 το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας.

Τον κ. Κυπριανού και την ομάδα του υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας, κα Κάτια Απέγητου και το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μπέττυ Κουσουλίδου.

Δείτε επίσης:  Δήμοι - Ημερολόγιο Κυριακής

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Κυπριανού για την διαχρονική στήριξη του στο Πολυδύναμο αλλά και για την ευρύτερη συνεργασία, ενώ ο κος Κυπριανού εξήρε το έργο και την κοινωνική προσφορά του Πολυδύναμου Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας, το οποίο όπως ανέφερε, παρά τις οικονομικές δυσκολίες έχει κατορθώσει να ενισχύσει τις δράσεις και υπηρεσίες του, προς όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, εξασφαλίζοντας σημαντικές ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.

Δείτε επίσης:  Εκτέλεση έργων στους Δήμους Στροβόλου και Έγκωμης - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί

Ο κος Κυπριανού παρέδωσε στο Δήμαρχο Λευκωσίας συμβολική χορηγία για την ενίσχυση του Πολυδύναμου και συνομίλησε με τα άτομα της τρίτης ηλικίας και τα παιδιά του Κέντρου, στους οποίους πρόσφερε δώρα και ευχές για το Πάσχα.

In the news
Load More