Ο Δήμαρχος Λευκωσίας στην 68η Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών

Δήμαρχος Λευκωσίας
Reading Time: 1 minute

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης συμμετέχει στην 68η Οικονομική Σύνοδο των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, η οποία πραγματοποιείται στη Γενεύη με τίτλο «Ημέρα των Πόλεων».

Για την δημιουργία έξυπνων και βιώσιμων πόλεων συζήτησαν οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι στην Σύνοδο που συμμετείχαν εκπρόσωποι 40 πόλεων από 33 χώρες.

Δείτε επίσης:  Η νέα ‘’Τσερίου’’: Ένας δρόμος που θα ενώνει την κοινότητα και τους ανθρώπους – Γράφει ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Οι συζητήσεις θα εστιάσουν σε τρόπους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας των αστικών λειτουργιών, υπηρεσιών και της ανταγωνιστικότητας.

Σημαντικό είναι πως θα συζητηθεί το όραμα και η στρατηγική της Λευκωσίας για την εφαρμογή ενός ολιστικού μοντέλου λειτουργίας της πόλης τα επόμενα χρόνια από τον Δήμαρχο της Λευκωσίας.

Δείτε επίσης:  Κλειστή για την τροχαία η οδός Περικλέους - Φωκίωνος

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας συμμετείχε στη 2η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, με θέμα, προγραμματισμός βιώσιμων υποδομών και πόλεων για το μέλλον: αξιοσημείωτα έργα και πρωτοβουλίες.

In the news
Load More