Ο Δήμος Αμμοχώστου τίμησε τους αριστούχους μαθητές με καταγωγή από την Αμμόχωστο

Reading Time: 2 minutes

Ο Δήμος Αμμοχώστου και η Σχολική Εφορεία Αμμοχώστου διοργάνωσαν Τελετή Βράβευσης Αρίστων Τελειόφοιτων Μαθητών για τη σχολική χρονιά 2015-2016, όπου τιμήθηκαν μαθητές με καταγωγή την Αμμόχωστο και με γενικό βαθμό απολυτηρίου 19,50 /20 και άνω.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται για δέκατη τρίτη χρονιά έλαβε χώρα την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 στην αίθουσα «Κώστας Σοφιανός» στο Δημοτικό Μέγαρο Αγίου Αθανασίου στη Λεμεσό. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα πρώην μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεάνθης Σταυρή και Ιωακείμ Καλλής.

H εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, αφού τιμήθηκαν για την άριστη επίδοσή τους 90 παιδιά με καταγωγή την Αμμόχωστο, τα οποία προσήλθαν από όλες τις ελεύθερες πόλεις της Κύπρου.

Δείτε επίσης:  Σε συνεχή επικοινωνία Γιωρκάτζης – Καταστηματάρχες Κέντρου

Σε όλους τους μαθητές απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες, ενώ στους έξι μαθητές που συγκέντρωσαν τον υψηλότερο γενικό βαθμό δόθηκε συμβολικά χρηματικό ποσό από το ταμείο των χορηγών, καθώς επίσης βιβλία προσφορά του Δήμου Αμμοχώστου, της Σχολικής Εφορείας και της Αρχιεπισκοπής Κύπρου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε από τη Σχολική Eφορεία η σειρά γραμματοσήμων με σφραγίδες των σχολείων της Αμμοχώστου, όπου μέρος των εσόδων από την πώληση τους δόθηκαν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και στο Σωματείο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Δημάρχου Λάρνακας και ΕΒΕΛ – Στο τραπέζι η μετακίνηση πετρελαιοειδών

Εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού απηύθυνε χαιρετισμό ο Επιθεωρητής Μέσης Εκπαίδευσης Φιλολογικών Θεμάτων κ. Πέτρος Πέτρου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας κα. Κατερίνα Μηνά και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού, κ. Αντρέας Καζαμίας.

Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέξης Γαλανός στο δικό του χαιρετισμό του συνεχάρη τους άριστους Αμμοχωστιανούς μαθητές και ευχήθηκε σύντομα η τελετή αυτή να πραγματοποιείται στην Αμμόχωστο με παιδιά που θα αποφοιτούν από τα σχολεία της πολυαγαπημένης μας πόλης.

Δήμος Αμμοχώστου τίμησε τους αριστούχους μαθητές

In the news
Load More