Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει τα σχολεία της πόλης

Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει τα σχολεία της πόλης

Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει όλα τα Σχολεία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας τα οποία έλαβαν μέρος στην Εκστρατεία «Lets Do It! Cyprus ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2018» και ειδικότερα τα Σχολεία τα οποία βραβεύτηκαν.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν για τη διάκριση, τόσο στους σχολικούς διαγωνισμούς, όσο και κατά την εκστρατεία καθαρισμού το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Α., το Δημοτικό Σχολείο Κελλιών, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Θεοδώρου Λαρνακας και το Med High School Larnaca.

Με ειδική διάκριση «Τιμής Ένεκεν», βραβεύτηκε το Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» για την καινοτόμα περιβαλλοντική δράση του «Λέμε όχι στο πλαστικό καλαμάκι».

Τα αποτελέσματα της Εκστρατείας «Let’s Do It! Cyprus ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2018» παρουσίασαν την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο της CYTA, το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus, με τη στήριξη του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ.

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More