Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει τα σχολεία της πόλης

Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει τα σχολεία της πόλης

Ο Δήμος Λάρνακας συγχαίρει όλα τα Σχολεία της πόλης και επαρχίας Λάρνακας τα οποία έλαβαν μέρος στην Εκστρατεία «Lets Do It! Cyprus ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2018» και ειδικότερα τα Σχολεία τα οποία βραβεύτηκαν.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν για τη διάκριση, τόσο στους σχολικούς διαγωνισμούς, όσο και κατά την εκστρατεία καθαρισμού το Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Α., το Δημοτικό Σχολείο Κελλιών, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Θεοδώρου Λαρνακας και το Med High School Larnaca.

Με ειδική διάκριση «Τιμής Ένεκεν», βραβεύτηκε το Ειδικό Σχολείο «Άγιος Σπυρίδωνας» για την καινοτόμα περιβαλλοντική δράση του «Λέμε όχι στο πλαστικό καλαμάκι».

Τα αποτελέσματα της Εκστρατείας «Let’s Do It! Cyprus ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο 2018» παρουσίασαν την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018, στο αμφιθέατρο της CYTA, το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus, με τη στήριξη του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ.

In the news
post-image Κυπρος

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών για την ενοικίαση λεωφορείων στην Πάφο

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την ενοικίαση λεωφορείων από 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, στην Πάφο. Όπως...
post-image Κυπρος

Ας δημοσιοποιήσουμε τις φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 5 χρόνων απαντά στον ΠΙΣ ο Γ. Λιλλήκας

Ας δημοσιοποιήσουμε όλοι τις φορολογικές μας δηλώσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, κάλεσε τον ΠΙΣ ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, σημειώνοντας ότι έτσι...
Load More