Ο Δήμος Λεμεσού συμμετέχει και φέτος στην ‘Ώρα της Γης’

Ώρα της Γης
Reading Time: 1 minute

Σβήνουν τα φώτα, για μια ώρα, στο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, το Σάββατο 30 Μαρτίου, με αφορμή τις παγκόσμιες εκδηλώσεις για την «Ώρα της Γης», ενώ οι δημότες καλούνται να πράξουν το ίδιο.

Ο Δήμος Λεμεσού υπενθυμίζει πως η ώρα της γης είναι μια παγκόσμια εθελοντική εκστρατεία που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους σ’ όλο τον πλανήτη για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ζητώντας τους να σβήσουν τα φώτα των σπιτιών και των επιχειρήσεων τους για μια ώρα και συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Μαρτίου, από τις 20:30 μέχρι τις 21:30.

Δείτε επίσης:  Έφυγε από τη ζωή η Δημοτική Σύμβουλος Λύσης Ελένη Ιωακείμ

» Για ακόμη μια χρονιά εκατομμύρια άνθρωποι θα σβήσουν τα φώτα τους, για την ώρα της γης, μνημεία και κτίρια σ’ ολόκληρο τον κόσμο θα μείνουν στο σκοτάδι για μια ώρα», αναφέρει η ανακοίνωση και σημειώνει πως ο Δήμος Λεμεσού συμμετέχει και φέτος έμπρακτα στην παγκόσμια αυτή κινητοποίηση, σβήνοντας για μια ώρα τα φώτα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Δείτε επίσης:  Δήμος Αμμοχώστου: Απόδοση τιμών στον Αλέξη Γαλανό

Τέλος, ο Δήμος καλεί τους δημότες του να λάβουν μέρος στην εκστρατεία, σβήνοντας και αυτοί για μια ώρα τα φώτα των σπιτιών τους «και παράλληλα να δεσμευτούν για περισσότερες δράσεις, δίνοντας το μήνυμα ότι η επόμενη μέρα θα είναι μέρα συμμετοχής και δράσης».

In the news
Load More