Ο Δήμος Λευκωσίας καταδικάζει την επίθεση σε φρουρό ιδιωτικής εταιρείας

Reading Time: 2 minutes

Άγνωστοι επιτέθηκαν και κτύπησαν φρουρό ιδιωτικής εταιρείας ο οποίος εργάζεται για τη φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας.

Ο Δήμος Λευκωσίας, οι σύνδεσμοι ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α και Σ.Ι.Α.Κ. καταδικάζουν την επίθεση που δέχθηκε φρουρός ιδιωτικής εταιρείας που εργάζεται για τη φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας «σήμερα τα ξημερώματα κτυπήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από δυο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού»

Ανακοίνωση Συνδέσμου ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ…
Κτύπησαν βάναυσα και άφησαν αιμόφυρτο
Φρουρό ασφαλείας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Φύλακας ασφάλειας που εργάζεται για την φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας σήμερα τα ξημερώματα (3και45) κτυπήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από δυο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού. Ο φρουρός ασφάλειας τους είπε ότι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο της Πλατείας Ελευθερίας. Αυτοί κατέβηκαν και με σιδερογροθείες τον κτύπησαν. Έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες και πραγματικά το πρόσωπο του συναδέλφου μας έγινε κατακόκκινο από τα αίματα. Μέχρι να τρέξουν να τον βοηθήσουν τον άτυχο μας συνάδελφο οι συνάδελφοι του που ήταν καθήκον τα δυο <<παλληκάρια>> έγιναν καπνός. Ο συνάδελφος μας βρίσκεται στο Νοσοκομείο.
Ο σύνδεσμος μας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.) καταδικάζει με όλη την δύναμη της ψυχής μας το περιστατικό. Καλούμε την Αστυνομία να βρει τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης. Στον άτυχο συνάδελφο ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.
Πραγματικά είναι στιγμές που αναρωτιέσαι αν αξίζει να βάζεις σε κίνδυνο την ίδια σου την ζωή για κάτω από 5 ευρώ την ώρα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α

Δείτε επίσης:  Έκτακτη συνάντηση Δημάρχων Μείζονος Λευκωσίας για καιρικά φαινόμενα

Ανακοίνωση Δήμου Λευκωσίας

Σήμερα το πρωί ενημερωθήκαμε για το απαράδεκτο συμβάν κατά το οποίο δύο άγνωστα πρόσωπα κτύπησαν βάναυσα φρουρό ιδιωτικής εταιρείας που εργάζεται για τη φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας.

Έχουμε επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της εταιρείας για να μάθουμε για την κατάσταση της υγείας του. Έχουμε επίσης επικοινωνήσει με την Αστυνομία και ζητήσαμε περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Ζητήσαμε επιτακτικά συχνότερη αστυνόμευση, πράγμα το οποίο έχουμε κάνει κατ’ επανάληψη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη πράξη. Καλούμε την Αστυνομία να βρει τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης:  Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 21 - 25 Οκτωβρίου

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικής Ασφάλειας Κύπρου ΓΣ ΠΟΒΕΚ χαρακτηρίζει εγκληματική ενεργεία την επίθεση εναντίον του φρουρού ασφαλείας

Ανακοίνωση Σ.Ι.Α.Κ.

Δυστυχώς σήμερα κατά της πρωινές ώρες 3:45 συγκεκριμένα, κτυπήθηκε ένας Συνάδελφος Φρουρός Ασφαλείας που εργάζεται για την φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας.

Μόλις έφθασε στην αντίληψη μας το σοβαρό αυτό συμβάν σαν Σύνδεσμος Ιδιωτικής Ασφάλειας Κύπρου Γ.Σ ΠΟΒΕΚ (Σ.Ι.Α.Κ.) επικοινωνήσαμε με την εταιρεία που εργοδοτείται ο Συνάδελφος για να πληροφορηθούμε για την παρούσα κατάσταση του.

Η εταιρεία, μας ενημέρωσε ότι ο Συνάδελφος έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ευτυχώς, αν και σοβαρά τραυματισμένος είναι εκτός κινδύνου.
Τονίζουμε ότι θα είμαστε στο Πλευρό του συναδέλφου και τις εταιρείας για όποια βοήθεια χρειαστούν.

Σαν Σύνδεσμος ιδιωτικής Ασφαλείας Κύπρου καταδικάζουμε με ΕΝΤΟΝΟ ΤΡΟΠΟ την γκακστερική αυτή ενέργεια και ζητάμε από την Αστυνομία Κύπρου όπως χειριστεί άμεσα το ζήτημα και οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιων της δικαιοσύνης.

Στον άτυχο συνάδελφο μας ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟY
Σ.Ι.Α.Κ.

In the news
Load More