Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς βάζει Goal κατά του φυλετικού ρατσισμού

Reading Time: 1 minute

Με ομαδικό πνεύμα και διασκέδαση, υλοποιήθηκε το τουρνουά MINI FOOTBALL για παιδιά που οργάνωσε ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.  Στόχος του τουρνουά ήταν η αλληλεπίδραση παιδιών υπηκόων τρίτων χωρών και Κυπρίων, η προώθηση της ισότητας και του σεβασμού, η προώθηση μηνυμάτων κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας καθώς και η ομαλή ένταξη των ΥΤΧ στην τοπική κοινωνία.

Δείτε επίσης:  Στην Κύπρο η σορός του Δημάρχου Αμμοχώστου

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει ότι, το τουρνουά οργανώθηκε στο πλαίσιο του έργου «Λεμεσός: Μια πόλη, ο κόσμος όλος» που συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά είτε μέσα από τις παιδικές τους ακαδημίες είτε μεμονωμένα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να συνεργαστούν και να αλληλεπιδράσουν με παιδιά από την Κύπρο, άλλες Ευρωπαϊκές και τρίτες χώρες.

Δείτε επίσης:  Οι Κυθρεώτες ζητούν από Γκουτέρες να τερματιστούν οι παράνομες τουρκικές ενέργειες

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς, Δώρος Αντωνίου ο οποίος απένειμε μετάλλια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, το κύπελλο των νικητών καθώς και άλλα αναμνηστικά δώρα.

vravia

In the news
Load More