Ο Δήμος Πάφος στηρίζει την αναβάθμιση ακαδημαϊκών προσόντων

Με στόχο την διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού και την συνεχή αναβάθμιση των ακαδημαϊκών του προσόντων του προς όφελος των ιδίων των εργαζομένων, της Τοπικής Αρχής και της κοινωνίας ευρύτερα, ο Δήμος Πάφου συνεχίζει τις επιχορηγήσεις των διδάκτρων σε υπαλλήλους του που κάνουν Ανώτερες ή εξειδικευμένες σπουδές.

Ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος παρέδωσε στον τροχονόμο του Δήμου Χρίστο Γιαννή επιταγή με το συνολικό ποσό των 7.763 ευρώ ως επιχορήγηση των διδάκτρων του για την απόκτηση του πτυχίου Νομικής και ακολούθως του Master στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Δείτε επίσης:  H Αγλαντζιά "τσικνώνει" και αρχίζει το πάρτυ για το Καρναβάλι

Στο ίδιο πλαίσιο, έχουν επίσης επιχορηγηθεί ο Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με το ποσό των 1.590 για το Certified Fraud Examiner, ο Εσωτερικός Ελεγκτής Ιωάννης Χατζηπαναγιώτου με το ποσό των 2.975 ευρώ για τα εξειδικευμένα μαθήματα «Εσωτερικός έλεγχος: Πρότυπα και εφαρμογή του Διεθνούς Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών», ο Αρχιτέκτονας του Δήμου Χρίστος Κωνσταντινίδης με το ποσό των 4.750 ευρώ για το Master που απέκτησε στην Αρχιτεκτονική Τοπίου, η Μαρία Κλεοβούλου με το ποσό των 5.000 ευρώ για το Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και η Μαρίνα Σπύρου με το ποσό των 4.265 ευρώ για το Master που απέκτησε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More