‘’Ο κύβος ερρίφθη’’ στο Δήμο Αθηένου – Προχωρούν σε Πανδημοτική συγκέντρωση

Reading Time: 1 minute Αποκορύφωμα της Πανδημοτικής Συγκέντρωσης θα είναι η έγκριση ψηφίσματος, το οποίο θα σταλεί στην Κυβέρνηση και σε όλα τα κόμματα.

Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Αθηένου ανακοίνωσε ότι έγινε σύσκεψη στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. της Ειδικής Επιτροπής που συστάθηκε στον Δήμο σε σχέση με την προωθούμενη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις συνενώσεις Δήμων. Στη σύσκεψη της Επιτροπής, που προεδρεύει ο Δήμαρχος, μετείχαν 3 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας και ο Κοινοτάρχης. Λόγω άλλων ειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε ο εκπρόσωπος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Στη σύσκεψη, κατά την οποία έγινε ενημέρωση από τον Δήμαρχο για τις συναντήσεις που έγιναν με διάφορα κόμματα και αρχηγούς κομμάτων και κινημάτων για ενημέρωσή τους για τις θέσεις του Δήμου Αθηένου και τονίσθηκε για άλλη μια φορά η τελεσίδικη απόφαση για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για μη συνένωση της Αθηένου σε άλλο Δήμο, αποφασίσθηκε η διενέργεια Πανδημοτικής Συγκέντρωσης την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 7.00 μ.μ. για διατράνωση της ομόφωνης απόφασης των Αθηενιτών για μη συνένωση σε άλλο Δήμο. Η Συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αθηένου.

Δείτε επίσης:  Θ’ ανοίξουμε το Βαρώσι υπό τ/κ διοίκηση, λέει ο Τατάρ

Στη συγκέντρωση, πέραν των τοποθετήσεων του Δημάρχου και των κομματικών συνόλων του Δήμου Αθηένου, θα κληθούν, αν επιθυμούν να παραστούν και να τοποθετηθούν, εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, καθώς και οι βουλευτές της Επαρχίας Λάρνακας. Η όλη εκδήλωση θα διανθιστεί με μικρό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από σύνολα του Δήμου.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Πέγειας τιμά τη μνήμη του Δ. Χριστόφια

Αποκορύφωμα της Πανδημοτικής Συγκέντρωσης θα είναι η έγκριση ψηφίσματος, το οποίο θα σταλεί στην Κυβέρνηση και σε όλα τα κόμματα.

Η επόμενη συνεδρία της Επιτροπής για καλύτερο προγραμματισμό της εκδήλωσης καθορίστηκε για τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου.

In the news
Load More