Ο Νικόλας Παπαδόπουλος υπέβαλε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία του ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος υπέβαλε γύρω στις 9.30 την υποψηφιότητά του για παραμονή του στην ηγεσία του κόμματος, ενόψει της παγκύπριας εκλογικής συνέλευσης του κόμματος στις 10 Ιουνίου.

Σε δηλώσεις του που ακολούθησαν, ανέφερε ότι υπέβαλε και επίσημα, με ιδιαίτερη συγκίνηση την υποψηφιότητά του για τη θέση του Προέδρου του κόμματος, του οποίο τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε την τιμή να ηγείται.

«Δώσαμε μαζί με τους φίλους, τους υποστηρικτές, τα στελέχη, την ηγεσία, δύσκολους εκλογικούς αγώνες. Μαζί εργαστήκαμε με υπευθυνότητα και συλλογικότητα εντός και εκτός της Βουλής για την υπεράσπιση των αρχών και των αξιών αυτού του τιμημένου κόμματος. Σήμερα ζητώ την ανανέωση της δημοκρατική εντολής για να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτή τη μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε.

«Για να συνεχίσουμε», όπως είπε, με την ίδια συλλογικότητα και υπευθυνότητα «να εργαζόμαστε για την αποκατάσταση της μεσαίας τάξης, για την ενίσχυση του κεντρώου χώρου, για την αντιμετώπιση των αδικιών της κοινωνίας μας, για τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια, την πάταξη της διαπλοκής, της διαφθοράς, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού και της απελευθέρωσης της πατρίδας μας. Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα για ελευθερία, δημοκρατία και δικαιοσύνη.»

Ευχήθηκε τέλος καλή επιτυχία σε όλους και καλή επιτυχία στο κόμμα.

Η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 13.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδόπουλος δεν αναμένεται να έχει ανθυποψήφιο.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More