Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

Σήμερα ψηφίζουμε για το θεσμό του κράτους μας που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο (θεσμό) επηρεάζει την καθημερινότητα μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, καλώντας του πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, στη Λευκωσία, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «σήμερα ψηφίζουμε για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ψηφίζουμε για το θεσμό του κράτους μας που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο επηρεάζει την καθημερινότητα μας, την ποιότητα ζωής, τους χώρους που μορφώνονται, που παίζουν που μεγαλώνουν τα παιδιά μας».

Συμμετέχοντας σ’ αυτή τη διαδικασία, είπε, « ενισχύουμε τη δημοκρατία αλλά ενισχύουμε και το σεβασμό προς τις τοπικές κοινωνίες».

«Γι’ αυτό», ανέφερε, « θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα της ψήφου έτσι ώστε όλοι μαζί να πάρουμε την τοπική αυτοδιοίκηση μπροστά».

Ευχήθηκε τέλος καλή ψήφο σε όλους.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More