Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες

Σήμερα ψηφίζουμε για το θεσμό του κράτους μας που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο (θεσμό) επηρεάζει την καθημερινότητα μας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, καλώντας του πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ανδρέα, στη Λευκωσία, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «σήμερα ψηφίζουμε για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ψηφίζουμε για το θεσμό του κράτους μας που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο επηρεάζει την καθημερινότητα μας, την ποιότητα ζωής, τους χώρους που μορφώνονται, που παίζουν που μεγαλώνουν τα παιδιά μας».

Συμμετέχοντας σ’ αυτή τη διαδικασία, είπε, « ενισχύουμε τη δημοκρατία αλλά ενισχύουμε και το σεβασμό προς τις τοπικές κοινωνίες».

«Γι’ αυτό», ανέφερε, « θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα της ψήφου έτσι ώστε όλοι μαζί να πάρουμε την τοπική αυτοδιοίκηση μπροστά».

Ευχήθηκε τέλος καλή ψήφο σε όλους.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες Δημοι

Ευρωπαϊκή ατζέντα για την ένταξη των μεταναστών

Γράφει ο Άντρος Καραγιάννης Η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα το μεταναστευτικό ζήτημα και προσπαθεί με την αξιοποίηση των τοπικών αρχών να προωθήσει...
post-image Κυπρος

Ο Ερντογάν προσπαθεί για δίκαιη λύση του Κυπριακού – Ενισχύεται η οικονομία του ψευδοκράτους

Θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε προσπάθειες για να υπάρξει δίκαιη λύση στην Κύπρο, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος στις προγραμματικές του δηλώσεις, τις οποίες ανακοίνωσε σήμερα...
Load More