Ο Χρύσανθος Φάκας διεκδικεί την αντιδημαρχία στο Δήμο Λευκωσίας

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στον χώρο της νεοεκλεγείσας δημοτικής ομάδας του ΔΗΣΥ, με αντικείμενο την επιλογή του υποψήφιου αντιδημάρχου στο Δήμο Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε έγκυρη κομματική πηγή στην ΑυτοδιοίκησηCY, έντονο ενδιαφέρον για την αντιδημαρχία του Δήμου Λευκωσίας εξέφρασε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρύσανθος Φάκας.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι, στα συλλογικά όργανα του ΔΗΣΥ σοβαρό κριτήριο για την επιλογή αντιδημάρχου είναι οι σταυροί προτίμησης που έλαβε ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Φάκας εξασφάλισε την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Συναγερμού με 1843 ψήφους, 12.87% του συνόλου των έγκυρων ψήφων.

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More