Πάρκο παιδιού και παιχνιδιού!! Μια ημέρα με πολύ παιχνίδι και δραστηριότητες στο Δήμο Γερίου

Ποιος είπε ότι η Ημέρα Παιδιού είναι μόνο για τα παιδιά;

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα ο μήνας μας , με την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης 1η Ιουνίου ο Δήμος Γερίου και τα οργανωμένα σύνολα των σχολείων μας διοργανώνουν την πρώτη εκδήλωση του μήνα , Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού με την επωνυμία « Πάρκο παιδιού και παιχνιδιού», για μικρούς και μεγάλους. , μια εκδήλωση που προορίζεται να ενθουσιάσει όσους θα παρευρεθούν. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που την κάνουν ξεχωριστή αλλά συνάμα και εποικοδομητική.

Πολλές εναλλακτικές δραστηριότητες θα δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν και να χαρούν με ένα διαφορετικό τρόπο την ημέρα τους να γίνουν οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ! Στο Πάρκο Αγ. Χαραλάμπους θα υπάρχουν αυτοκίνητα αντίκες που θα μπορούν τα παιδιά να πάνε βόλτα στις κύριες Λεωφόρους του Δήμου.

Η εκδήλωση θα έχει πολύ ωραία έναρξη με θεατρική παράσταση από το Θέατρο ένα, ο Τζακ και η Φασολιά. Εκτός από τη Ζωγραφική Προσώπου (face painting) που γίνεται από τους υπέροχους κλόουν που είναι εκπαιδευμένοι στο να χρωματίζουν τα προσωπάκια των παιδιών με καταπληκτικά σχέδια, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να μεταμορφωθούν σε πειρατές, λουλούδια , πεταλούδες κλπ. Όλες οι μπογιές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται από τους κλόουν μας είναι ειδικά για παιδιά, αντιαλλεργικά και φεύγουν εύκολα με νερό, ενώ στον χώρο θα βρίσκονται η ομάδα Fairy tale entertainers , μεταμορφωμένοι ειδικά για την εκδήλωση μας σε Γοργόνες, Πειρατές Kαραϊβικής στον κόσμο των σαπουνόφουσκων με παιχνίδια νερού, που άλλωστε σε ποιον δεν αρέσουν; Και φυσικά μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να φωτογραφίζονται στο καράβι με τους πειρατές. Από την εκδήλωση μας δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα φουσκωτά με θεματική τους αγαπημένους ήρωες των παιιδών.

Για τους πιο αθλητικούς τύπους, που τους αρέσει η δράση θα υπάρχει επίδειξη ποδηλασίας και αγώνας με ποδήλατα ισορροπίας για παιδάκια από 3-5 χρόνων , έτσι τα παιδιά θα ήταν καλό να φέρουν τα ποδήλατα ισορροπίας χωρίς ρόδες.

Τώρα για αυτούς που ξέρουν να χειρίζονται τις ρόδες , η επιθυμούν να μάθουν στο χώρο θα βρίσκεται η ομάδα RSA για roller skate.

Kαι για να μην αφήσουμε κανένα παραπονούμενο, επίσης στο χώρο θα υπάρχει πίστα για επίδειξη εκμάθησης bowling από τους εκπαιδευτές της ομοσπονδίας bowling. Ελατέ μαζί με την παρέα σας για ένα αγώνα bowling

Για αυτούς που θέλουν να ακονίσουν το μυαλό, θα υπάρχει διαγωνισμός σκακιού με βραβεία ενώ παράλληλα θα υπάρχει επίδειξης ρομποτικής καθώς και τοξοβολία .
Όσοι θέλουν ακόμη περισσότερη δράση θα υπάρχουν παιχνίδια survivor στο χώρο για παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Για όσους πάλι θέλουν κάτι πιο χαλαρό υπάρχει το glitter tattoo, οι μπαλονοκατασκευές καθώς και το kids καραόκε, όπου θα μπορείτε να συμμετέχετε ομαδικά ή ατομικά επιδεικνύοντας το ταλέντο σας στη μουσική, ενώ προηγουμένως θα προηγηθεί ένα όμορφο μουσικό μισάωρο από την Πυθαγόρεια Μουσική σχολή

Κι επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και οι δραστηριότητες προϋποθέτουν δύναμη, αντοχές, σκέψη, στρατηγική, κέφι, ενημερώνουμε ότι στο χώρο θα προσφέρονται δωρεάν παγωτό, ποπ κορν και hot dogs σε όλα τα παιδιά, μια προσφορά του Δήμου Γερίου, όπως δωρεάν είναι κι όλες οι πιο πάνω δραστηριότητες. Σας κακομαθαίνουμε αλλά μια ημέρα γιορτάζουν τα παιδιά!! Όλα τα παιδιά της γης , ελάτε να παίξουμε και να αθληθούμε μαζί!!

Σημειώστε το, μην το χάσετε!!

Παρασκευή 1η Ιουνίου στις 5.30-8.30 μ.μ. Πάρκο Γλυπτών Αγ. Χαραλάμπους .

Μην λείπει κανείς!!!

In the news
post-image Κυπρος

Η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε τους διορισμούς σε 12 ημικρατικούς οργανισμούς

Η προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε την Πέμπτη τους προέδρους και τα μέλη σε δώδεκα Διοικητικά Συμβούλια Ημικρατικών Οργανισμών. Στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (Α.Η.Κ.) Πρόεδρος...
post-image Κυπρος

Προδρόμου: Περισσότεροι νέοι και γυναίκες στις επιλογές για τους Ημικρατικούς

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό επέλεξε για διορισμό μέλη σε 12 ημικρατικούς οργανισμούς και άλλες 14 αρχές η συμβούλια, σημειώνοντας...
post-image Κυπρος

Κτήμα Μακένζι: Το ΥΠΕΣ προχώρησε σε εφαρμογή των αποφάσεων του Δικαστηρίου

Το Υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε εφαρμογή των αποφάσεων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για ανάκτηση του τεμαχίου όπου είναι κτισμένη η αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα Μακένζι»...
Load More