Παγκύπριος Διαγωνισμός «Φωτογραφίζοντας τον Ύψωνα»

Reading Time: 2 minutes

Ο Δήμος Ύψωνα ανακοινώνει ότι λόγω κατασκευαστικών έργων που διενεργούνται στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ύψωνα, ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Φωτογραφίας «Φωτογραφίζοντας τον Ύψωνα» αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα και οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σε μελλοντικό στάδιο.

 

Ο Δήμος Ύψωνα σε συνεργασία με το Φωτογραφικό Σωματείο ΟΡΑΣΙΣ προκηρύσσουν Παγκύπριο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφίζοντας τον Ύψωνα» και απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους φωτογράφους, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες.

  • 3 ΝΙΚΗΤΕΣ, 3 ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ (€500, €300, €200)
  • ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΙΣ 19 ΜΑΙΟΥ 2019
  • ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΥΨΩΝΑ

Ο Διαγωνισμός προκηρύσσεται στα πλαίσια της προώθησης και ανάπτυξης του Δήμου Ύψωνα μέσω των ιστορικών αναφορών και του φυσικού του τοπίου. Στόχος του Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη τόσο της φυσικής όσο και της πολιτιστικής ομορφιάς του Ύψωνα.

Οι φωτογραφίες πρέπει να αντικατοπτρίζουν το θέμα του Διαγωνισμού:

«Φωτογραφίζοντας τον Ύψωνα»

και να λαμβάνονται στην ευρύτερη περιοχή και εντός των δημοτικών ορίων του Δήμου Ύψωνα.

Μπορεί να περιλαμβάνουν:

φυσική ομορφιά,
αρχιτεκτονικά σημεία ενδιαφέροντος,
άτομα που απολαμβάνουν το τοπίο του Ύψωνα,
οικονομική ζωή
πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία
αρχαιολογικούς χώρους
εκκλησιαστικά μνημεία
χώρους λατρείας

Ο Διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Την Κυριακή, 19 Μαΐου 2019, 10.00π.μ. – 12.00μ.μ και με σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Ύψωνα θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση από τον Δήμαρχο Ύψωνα στα σημαντικότερα σημεία ορόσημα του Δήμου για τους ενδιαφερόμενους.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να στείλουν τις φωτογραφίες τους μέχρι την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019.

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν, θα παρουσιαστούν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 στο φουαγιέ του Δήμου Ύψωνα. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί την πρώτη μέρα της έκθεσης. Οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις οι οποίοι επισυνάπτονται. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτόματα και την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων που επισυνάπτονται.

* Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο οι ενδιαφερόμενοι δεν παραστούν στη ξενάγηση, ο Δήμος Ύψωνα δεν υποχρεούται να επαναλάβει τη διαδικασία ή να κοινοποιήσει περισσότερες πληροφορίες.

In the news
Load More