Παραδόθηκε στον Δήμο Αγίας Νάπας το πρώτο γλυπτό

Το πρώτο έργο της Α΄ Φάσης του 6ου Συμποσίου Γλυπτικής Αγίας Νάπας ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και παραδόθηκε στον Δήμο Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για το έργο «Fish and Man», το οποίο φιλοτέχνησε ο Αρμένιος Καλλιτέχνης Harutyunyan Tigran. Tον Αρμένιο καλλιτέχνη επισκέφθηκε στο χώρο του Πάρκου ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε για το εξαιρετικό δημιούργημά του, του απένειμε αναμνηστική πλακέτα και δώρα.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Από πλευράς του ο καλλιτέχνης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο για τα καλά του λόγια καθώς και για τη θερμή φιλοξενία που έτυχε κατά τη παραμονή του στην Αγία Νάπα.

Τον κ. Ζαννέτου πλαισίωναν ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής κ. Κίκης Κωνσταντίνου και η Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.

Δείτε επίσης:  H Λεμεσός τα τελευταία 24ωρα μέσα από το φακό ενός Λεμεσιανού φωτογράφου - ΒΙΝΤΕΟ

Οι εργασίες της Α΄ Φάσης του 6ου Συμποσίου Γλυπτικής Αγίας Νάπας συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More