Παραδόθηκε στον Δήμο Αγίας Νάπας το πρώτο γλυπτό

Το πρώτο έργο της Α΄ Φάσης του 6ου Συμποσίου Γλυπτικής Αγίας Νάπας ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και παραδόθηκε στον Δήμο Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για το έργο «Fish and Man», το οποίο φιλοτέχνησε ο Αρμένιος Καλλιτέχνης Harutyunyan Tigran. Tον Αρμένιο καλλιτέχνη επισκέφθηκε στο χώρο του Πάρκου ο Αντιδήμαρχος κ. Χρίστος Ζαννέτου, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε για το εξαιρετικό δημιούργημά του, του απένειμε αναμνηστική πλακέτα και δώρα.

Από πλευράς του ο καλλιτέχνης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο για τα καλά του λόγια καθώς και για τη θερμή φιλοξενία που έτυχε κατά τη παραμονή του στην Αγία Νάπα.

Τον κ. Ζαννέτου πλαισίωναν ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Συμποσίου Γλυπτικής κ. Κίκης Κωνσταντίνου και η Πολιτιστική Λειτουργό του Δήμου κα. Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.

Οι εργασίες της Α΄ Φάσης του 6ου Συμποσίου Γλυπτικής Αγίας Νάπας συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

In the news
post-image Κυπρος

Σε δίωρη στάση εργασίας προχωρούν αύριο οι λιμενεργάτες στο λιμάνι Λεμεσού

Αντιδρούν ξανά οι λιμενεργάτες, στο λιμάνι Λεμεσού, οι οποίοι αποφάσισαν να κατέλθουν αύριο σε δίωρη στάση εργασίας, από τις 8:00 μέχρι τις 10:00, για...
Load More