Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα

σκόνη στην ατμόσφαιρα

Η σκόνη δεν φεύγει, παραμένει στην περιοχή και ανάλογα με τη διεύθυνση των ανέμων μεταφέρεται στην ατμόσφαιρα αραιότερη ή πυκνότερη ποσότητα, δήλωσε ο διευθυντής της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κλεάνθης Νικολαϊδης.

Μιλώντας στο Τρίτο, είπε ότι σήμερα αναμένεται να σημειωθεί κάμψη στη συγκέντρωση της σκόνης αλλά αύριο λόγω της αλλαγής του πεδίου των ανέμων θα έχουμε και πάλι αυξημένα επίπεδα.Η σκόνη αναμένεται όμως να κατακαθήσει με τις βροχές που θα πέσουν την Τετάρτη και την Πέμπτη.Ο κύριος Νικολαίδης ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια, καταγράφονται επίπεδα σκόνης σχεδόν ολόκληρο το χρόνο.

Πρέπει, σημείωσε, να μάθουμε να ζούμε με το φαινόμενο αυτό, το οποίο εντάσσεται στο ευρύτερο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Πηγή: ΤΡΙΤΟ ΡΙΚ

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More