Περδίκης: Δεν είναι η ώρα της αποχής, της απόστασης και της αδιαφορίας

Δεν είναι ώρα της αποχής, της απόστασης και της αδιαφορίας, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, Γιώργος Περδίκης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να αποδείξουν ότι είναι υπεύθυνα άτομα και ότι αναλαμβάνουν το δικό τους μερίδιο της ευθύνης.

Σε δηλώσεις του, μετά από την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Δημοτικό Σχολείο Δασουπόλεως, στο Στρόβολο, ο κ. Περδίκης είπε ότι “σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τη Δημοκρατία και τον δημότη, γιατί αναλαμβάνει την ευθύνη να υποδείξει ποιοι θα είναι οι τοπικοί άρχοντες σε Κοινότητες Δημαρχεία και Δημοτικά Συμβούλια”.

“Δεν είναι ώρα της αποχής, της απόστασης και της αδιαφορίας. Είναι ώρα της συμμετοχής. Καλούμε τους πολίτες σήμερα να αποδείξουν ότι είναι υπεύθυνα άτομα και να αναλαμβάνουν το δικό τους μερίδιο της ευθύνης”, είπε.

Όπως σημείωσε “για τα θέματα που αφορούν το πράσινο, την καθαριότητα, τη διαχείριση των σκουπιδιών και των ζητημάτων που αφορούν τα ζώα, είναι η ώρα οι πολίτες να τοποθετηθούν ψηφίζοντας κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση”.

“Ας μην παραπονεθούν την επόμενη μέρα αν οι ίδιοι σήμερα απέχουν. Γι` αυτό σήμερα είναι η μέρα της τοποθέτησης, της ευθύνης για τον κάθε πολίτη”, πρόσθεσε.

Είπε πως το Κίνημά του ελπίζει ότι οι τοπικές Αρχές από το νέο χρόνο θα είναι ενισχυμένες, για να προχωρήσουν στην αναγκαία μεταρρύθμιση και για να είναι κοντά στον πολίτη, για τον πολίτη, κάθε μέρα.

ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More