Πιθανός υποψήφιος για τις ‘’προεδρικές’’ του 2020 ο Σερντάρ Ντενκτάς

Την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για τις «προεδρικές εκλογές» του 2020 ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΚ και νυν «υπουργός δημοσιονομικών», Σερντάρ Ντενκτάς σε τηλεοπτική εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Μπαϊράκ», ο κ. Ντενκτάς απαντούσε σε ερώτηση εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις «προεδρικές» που θα γίνουν σε δύο χρόνια. «Αυτά τα δύο χρόνια για μένα είναι σημαντικά. Είναι δύο χρόνια στα οποία πρέπει να πετύχω. Μακάρι να πετύχω αυτά τα δύο χρόνια γιατί οι διαδικασίες είναι πολύ δύσκολες, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα, δεν φεύγω από τα δύσκολα. Εάν πετύχω τότε η κρίση θα είναι του λαού».

Εάν δεν υπάρξουν δημοσιονομικές δυσκολίες, πρόσθεσε, στόχος του είναι να περάσουν αυτά τα δύο χρόνια (μέχρι τις «προεδρικές εκλογές») επιτυχώς. Ο προϋπολογισμός, συνέχισε, είναι μια νομοθεσία, αλλά αυτή τη νομοθεσία την εφαρμόζει ο ίδιος και η ομάδα του και εξέφρασε πεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι όπως έγινε το 2017 και το 2018 με τις πληρωμές και τις μισθοδοσίες, θα γίνει και το 2029 και 2020.

ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών για την ενοικίαση λεωφορείων στην Πάφο

Σε πρόσκληση ενδιαφέροντος προχωρεί το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για την ενοικίαση λεωφορείων από 17 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, στην Πάφο. Όπως...
post-image Κυπρος

Ας δημοσιοποιήσουμε τις φορολογικές δηλώσεις των τελευταίων 5 χρόνων απαντά στον ΠΙΣ ο Γ. Λιλλήκας

Ας δημοσιοποιήσουμε όλοι τις φορολογικές μας δηλώσεις των τελευταίων πέντε χρόνων, κάλεσε τον ΠΙΣ ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, σημειώνοντας ότι έτσι...
Load More