Πιθανός υποψήφιος για τις ‘’προεδρικές’’ του 2020 ο Σερντάρ Ντενκτάς

Την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για τις «προεδρικές εκλογές» του 2020 ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΚ και νυν «υπουργός δημοσιονομικών», Σερντάρ Ντενκτάς σε τηλεοπτική εκπομπή του παράνομου «Μπαϊράκ».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Μπαϊράκ», ο κ. Ντενκτάς απαντούσε σε ερώτηση εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις «προεδρικές» που θα γίνουν σε δύο χρόνια. «Αυτά τα δύο χρόνια για μένα είναι σημαντικά. Είναι δύο χρόνια στα οποία πρέπει να πετύχω. Μακάρι να πετύχω αυτά τα δύο χρόνια γιατί οι διαδικασίες είναι πολύ δύσκολες, αλλά εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα, δεν φεύγω από τα δύσκολα. Εάν πετύχω τότε η κρίση θα είναι του λαού».

Εάν δεν υπάρξουν δημοσιονομικές δυσκολίες, πρόσθεσε, στόχος του είναι να περάσουν αυτά τα δύο χρόνια (μέχρι τις «προεδρικές εκλογές») επιτυχώς. Ο προϋπολογισμός, συνέχισε, είναι μια νομοθεσία, αλλά αυτή τη νομοθεσία την εφαρμόζει ο ίδιος και η ομάδα του και εξέφρασε πεποίθηση και εμπιστοσύνη ότι όπως έγινε το 2017 και το 2018 με τις πληρωμές και τις μισθοδοσίες, θα γίνει και το 2029 και 2020.

ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More