Πιο μεγάλες οι προκλήσεις στην Αγία Νάπα το 2018

ΚΟΨΙΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ
Πιο μεγάλες θα είναι οι προκλήσεις στην Αγία Νάπα ενόψει της αναμενόμενης αύξησης του τουρισμού στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, ανέφερε σήμερα ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για το κόψιμο της Βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία» και έκανε «σύντομη αναφορά στις εντυπωσιακές επιτυχίες που έχει να επιδείξει η Τοπική Αρχή κατά το 2017, ειδικότερα στην αύξηση των εσόδων με παράλληλη μείωση των εξόδων του, γεγονός που έκανε δυνατό να δρομολογηθεί η υλοποίηση έργων ανάπτυξης της πόλης».

Ο κ. Καρούσος αναφέρθηκε «στο γεγονός ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από άλλους Δήμους της Κύπρου να πληροφορηθούν σχετικά με τις κινήσεις που έχουν γίνει από τον Δήμο Αγίας Νάπας για την υλοποίηση των στόχων του, ώστε και αυτοί με τη σειρά τους να προχωρήσουν σε ανάλογα μέτρα».

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο «όλες αυτές οι επιτυχίες αντανακλούν όχι μόνο στο Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στο προσωπικό, το οποίο εργάστηκε με αυταπάρνηση και φιλότιμο για να φέρει εις πέρας γενικότερα το έργο που είχε προγραμματιστεί από την τοπική αρχή. Ταυτόχρονα εξέφρασε τις ευχαριστίες τόσο του ιδίου όσο και Δημοτικού Συμβουλίου για την ευσυνειδησία και την επαγγελματικότητα που γενικότερα έχει επιδείξει το προσωπικό».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου ο κ. Καρούσος στην ομιλία του «αναφέρθηκε και στους στόχους που έχουν τεθεί για το 2018, σημειώνοντας ότι δεν έχει καμία αμφιβολία πως το προσωπικό θα ανταποκριθεί πλήρως, προκειμένου να ανέβει ακόμη πιο ψηλά ο πήχης στη νέα χρονιά, στην οποία οι προκλήσεις θα είναι πιο μεγάλες ενόψει και της αναμενόμενης αύξησης του τουρισμού στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου».

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τη βεβαιότητα «ότι οι στόχοι που τέθηκαν θα υλοποιηθούν για ακόμη μία φορά, έτσι ώστε με την ολοκλήρωση του 2018 όλοι να συγκεντρωθούν στο Δημοτικό Μέγαρο και να αναφερθούμε στις επιτυχίες της Αγίας Νάπας».

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής Δημοτικός Γραμματέας Αθως Γεωργίου εξέφρασε «εγκάρδιες για καλή και δημιουργική χρονιά και διαβεβαίωσε τόσο το Δήμαρχο όσο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι το προσωπικό του Δήμου θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης στο δύσκολο έργο που έχουν να επιτελέσουν και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ότι χρειαστούν».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «τα τρία χρυσά φλουριά της βασιλόπιτας κέρδισαν τρεις υπάλληλοι του Δήμου Αγίας Νάπας».

In the news
post-image Κυπρος

Π. Προδρόμου: Πλήρως ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την έκθεση Γκουτέρες

Την πλήρη ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας πως τα όσα...
post-image Κυπρος

Κομισιόν: Υψηλές οι δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση

Στην Κύπρο «οι δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση παραμένουν υψηλές, αλλά η χαμηλή αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος εξακολουθεί να αποτελεί μείζονα πρόκληση»,...
Load More