Πλήρη στήριξη στον Δήμαρχο Παραλιμνίου εκφράζει η ΤΕΒΕΑ

Reading Time: 1 minute

Πλήρη στήριξη στον Δήμαρχο Παραλιμνίου Θεόδωρο Πυρίλλη σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις του για παραγκωνισμό της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, εκφράζει με ανακοίνωση της η Τουριστική Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Στην ανακοίνωση της η Εταιρεία αναφέρει ότι με αφορμή «ανακοίνωση του ΚΕΒΕ που αντικρούει τις δημόσιες τοποθετήσεις του Δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη» η ΤΕΒΕΑ «χαιρετίζει την διορθωτική ανακοίνωση του ΚΕΒΕ με την οποία παραδέχεται ότι ο κ. Πυρίλλης δεν είναι συνέταιρος με συγκεκριμένο επιχειρηματία, ο οποίος συμμετείχε σε πρόσφατες επιχειρηματικές αποστολές του κράτους. Διευκρινίζεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας δεν συμμετείχε στις εν λόγω επιχειρηματικές αποστολές ως μέλος του ΚΕΒΕ, αλλά ως μέλος διακρατικών συνδέσμων», αναφέρεται.

Δείτε επίσης:  Θ’ ανοίξουμε το Βαρώσι υπό τ/κ διοίκηση, λέει ο Τατάρ

Η ΤΕΒΕΑ προσθέτει πως «με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Παραλιμνίου για τον παραγκωνισμό της επαρχίας Αμμοχώστου, εκφράζουμε ως οργανωμένοι επιχειρηματίες, την πλήρη στήριξη μας στις θέσεις του».

«Αναμένουμε ακόμα από την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς, την άρση της αδικίας και την διόρθωση της στρέβλωσης, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρηματίες της ακρωτηριασμένης επαρχίας Αμμοχώστου, αποκλείονται από όλα τα κέντρα λήψεως αποφάσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
ΚΥΠΕ

Δείτε επίσης:  Τα Πράσινα Σημεία της Επαρχίας Λευκωσίας (Βίντεο)

In the news
Load More