Πλεονασματικός για την Δερύνεια, ο προϋπολογισμός 2017

Πλεονασματικός είναι ο προϋπολογισμός του Δήμου Δερύνειας το 2017 αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Δερύνειας ανακοινώνει ότι έχει υποβάλει τον Προϋπολογισμό του για το έτος 2017 και για το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Πλαίσιο 2017-2019, ο οποίος είναι πλεονασματικός και αναμένεται σύντομα η έγκριση του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρει η ανακοίνωση, αποφάσισε επίσης, όπως συνεχιστούν και το 2017 οι περικοπές στις αντιμισθίες του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων ύψους 5% που έγιναν το 2016, ενώ περιορίστηκαν αισθητά οι εισφορές σε οργανωμένα σύνολα και φορείς του Δήμου για τα επόμενα έτη.

Τα προϋπολογιζόμενα έσοδα για το 2017 προβλέπεται να φθάσουν στα €2,7εκ. και για τα 3 έτη (2017, 2018 και 2019). Τα προϋπολογιζόμενα έξοδα για το 2017 ανέρχονται στα €2,69 εκ., για το 2018 επίσης στα €2,69 εκ. και για το 2019 στα €2,67εκ.

Ο Προϋπολογισμός, συνεχίζει η ανακοίνωση, ετοιμάστηκε με γνώμονα τον περιορισμό των εξόδων του Δήμου αφού οι πηγές εσόδων είναι πολύ περιορισμένες και η κρατική χορηγία έχει μειωθεί από €1,7 εκ. που ήταν το 2010 σε €1,05 εκ.
Στον Προϋπολογισμό Αναπτύξεως περιλαμβάνονται έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να συμπληρωθούν μέσα στο 2017.

Τα νέα αναπτυξιακά έργα που έχουν περιληφθεί στον προϋπολογισμό, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Δερύνειας, ανέρχονται σε €3 εκ. και θα χρηματοδοτηθούν από λειτουργικά πλεονάσματα, κρατικές χορηγίες, ευρωπαϊκά κονδύλια και σύναψη νέων δανείων.

In the news
post-image Κυπρος

Ευρωκοινοβούλιο: Έκκληση Κ. Χατζηγιάννης για προστασία βυζαντινών εικόνων

Σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη σωστή φύλαξη, συντήρηση και προστασία μεγάλου αριθμού βυζαντινών εικόνων και άλλων θρησκευτικών αντικειμένων στο Κάστρο της κατεχόμενης Κερύνειας μετά...
post-image Κυπρος

Εντοπίστηκαν οστά Ε/κ αγνοούμενου σε πηγάδι στην κατεχόμενη Σίντα

Τα οστά ενός Ελληνοκύπριου εντόπισε την Τρίτη σε πηγάδι, στην κατεχόμενη Σίντα, δικοινοτική ομάδα εκταφής της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ). Όπως δήλωσε στο Κυπριακό...
Load More