Πλούσιο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα στο Δήμο Αραδίππου

Reading Time: 2 minutes

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου. Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε μια τριπλή προβολή της παιδικής  κινηματογραφικής ταινίας  «Τα δώδεκα σκυλιά των Χριστουγέννων».

Στην ανακοίνωση ο Δήμος αναφέρει ότι, ‘’Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου σε δύο κεντρικές περιοχές της Αραδίππου,  μικροί  και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το σκηνικό της Φάτνης, να κάνουν προσωπογραφίες και να παρακολουθήσουν ψυχαγωγική παράσταση από  ταχυδακτυλουργό, ενώ ο ΄Αη Βασίλης χάριζε γλυκά στα παιδιά.

Δείτε επίσης:  Δήμος Λακατάμιας: Αλλαγή στο πρόγραμμα περισυλλογής σκυβάλων

Το χριστουγεννιάτικο τρενάκι έπαιρνε βόλτες τους μικρούς δημότες σε κεντρικούς δρόμους υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών. Βόλτες πήγαιναν επίσης τα παιδιά με δυο πανέμορφα πόνυ τα οποία χάρισαν χαμόγελα χαράς σε όλους.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή  30 Δεκεμβρίου, με την επίσκεψη του ΄Αη Βασίλη με την άμαξα του ο οποίος θα χαρίζει γλυκά στα παιδιά και θα τα παίρνει βόλτα,  στο Πάρκο Ψυχικής Υγείας (Περιοχή ΄Εξω Γη- Καμάρες). Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα γίνονται μπαλονοδημιουργίες και προσωπογραφίες,  θα υπάρχουν φουσκωτά και θα πραγματοποιηθεί μια μαγική παράσταση από ταχυδακτυλουργό για τους μικρούς δημότες.

Δείτε επίσης:  Πυρετωδώς η επιδιόρθωση οδοστρωμάτων αναφέρει ο Δήμος Λεμεσού

Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να μαγέψει τα παιδιά και να  ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής ξεγνοιασιάς. ΄Ολες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.’’

In the news
Load More