Ποδηλατοδρόμος ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Αγία Νάπα

Ποδηλατοδρόμος
Ξεκίνησαν στις 27 Δεκεμβρίου 2017 από την κατασκευαστική Εταιρεία A.N.C Waterproofing Industry Ltd και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αναβάθμισης/συντήρησης του ποδηλατόδρομου κατά μήκος της λεωφόρου Κάβο Γκρέκο συνολικού μήκους 9χλ. και κόστους 500 χιλιάδων ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου έχει γίνει μέχρι στιγμής η αφαίρεση του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος σε όλο το συνολικό του μήκος και ξεκίνησε η επίστρωση του με ασφαλτικό σκυρόδεμα.

Με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης θα γίνει γραμμοσήμανση, σχεδίαση συμβόλων ποδηλάτου και θα τοποθετηθούν νέοι πάσσαλοι και πινακίδες σημάνσεως, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να μετακινούνται εύκολα και με ασφάλεια.

Η ανακατασκευή του ποδηλατόδρομου υλοποιείται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές που θα τον καταστήσουν σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο ποδηλατόδρομο Το έργο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έργα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Επαρχία Αμμοχώστου τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου 2018.

Την επίβλεψη του έργου ανέλαβε το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων.

In the news
Load More