Ποδηλατοδρόμος ευρωπαϊκών προδιαγραφών στην Αγία Νάπα

Ποδηλατοδρόμος
Ξεκίνησαν στις 27 Δεκεμβρίου 2017 από την κατασκευαστική Εταιρεία A.N.C Waterproofing Industry Ltd και συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες αναβάθμισης/συντήρησης του ποδηλατόδρομου κατά μήκος της λεωφόρου Κάβο Γκρέκο συνολικού μήκους 9χλ. και κόστους 500 χιλιάδων ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του έργου έχει γίνει μέχρι στιγμής η αφαίρεση του παλαιού ασφαλτικού οδοστρώματος σε όλο το συνολικό του μήκος και ξεκίνησε η επίστρωση του με ασφαλτικό σκυρόδεμα.

Με την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης θα γίνει γραμμοσήμανση, σχεδίαση συμβόλων ποδηλάτου και θα τοποθετηθούν νέοι πάσσαλοι και πινακίδες σημάνσεως, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να μετακινούνται εύκολα και με ασφάλεια.

Η ανακατασκευή του ποδηλατόδρομου υλοποιείται σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές που θα τον καταστήσουν σε ένα σύγχρονο και μοντέρνο ποδηλατόδρομο Το έργο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα έργα που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Επαρχία Αμμοχώστου τον περασμένο Σεπτέμβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί τέλη Ιανουαρίου – αρχές Φεβρουαρίου 2018.

Την επίβλεψη του έργου ανέλαβε το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων.

In the news
post-image Διεθνη

Η Γαλλία ξεκινάει τον φορολογικό πόλεμο κατά των Google, Apple, Facebook και Amazon

Την απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένει μια ευρωπαϊκή συναίνεση επί του θέματος, δηλώνει με συνέντευξή...
Load More