Ποιοι διεκδικούν την αντιδημαρχία στο Δήμο Λάρνακας

Όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής στη Λάρνακα, εκτός απροόπτου, θα δοθεί μάχη μεταξύ δυο δημοτικών συμβούλων.

ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ ξεκίνησαν επαφές με τις κομματικές δυνάμεις για να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της ΑυτοδιοίκησηCY, ο πρώτος ενδιαφερόμενος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος Ιασωνίδης Ιάσων από το ΔΗΚΟ, ο οποίος στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές έλαβε 604 ψήφους, 3.32% του συνόλου των έγκυρων ψήφων.

Ο δεύτερος ενδιαφερόμενος είναι ο Δημοτικός Σύμβουλος  Μανώλη Θεολόγος από το ΔΗΣΥ, ο οποίος στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές έλαβε 2455 ψήφους, 13.53% του συνόλου των έγκυρων ψήφων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ΔΗΚΟ υπάρχει απόφαση ότι την διεκδίκηση της θέσης του αντιδημάρχου θα έχει ο πρώτος σε σταυρούς προτίμησης του ψηφοδελτίου του ΔΗΚΟ, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Μιχάλης Γιακουμή, ο οποίος έλαβε 656 ψήφους και έχει τον πρώτο λόγο.

In the news
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόληψη και αντιμετώπιση των μεγάλων καταστροφών

Γράφει ο Στέλιος Αχνιώτης Τα γεγονότα με τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών στην Αττική σημάδεψαν το φετινό καλοκαίρι αφήνοντας πίσω δεκάδες νεκρούς, τραυματίες, ανείπωτη...
post-image Κυπρος

Ελ. Υπηρεσία: Λήφθηκαν μέτρα, όχι όμως για αναβάθμιση υπηρεσιών υγείας

Όσα μέτρα έχουν προωθηθεί για ενίσχυση των δημοσίων νοσηλευτηρίων σε θέματα στελέχωσης, στην ουσία αποτελούν ικανοποίηση αιτημάτων των ιατρών και νοσηλευτών και αφορούν κυρίως...
Load More