Πού να εξορμήσετε την Καθαρά Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα
Reading Time: 3 minutes

Κι αν ακόμα δεν έχετε σχεδιάσει την εξόρμηση σας στους κάμπους και τα λιβάδια της Κύπρου, δήμοι και κοινότητες έχουν ήδη φροντίσει για εσάς.

Ο Δήμος Αγλατζιάς σας προσκαλεί στο Πάρκο Αγίου Γεωργίου Αθαλάσσας. Σας υπόσχεται μία μέρα γεμάτη διασκέδαση, αφού εκεί θα βρίσκεται ο Μιχάλης Τερλικκάς και η Μουσική Παρέα «Μούσα», το μουσικό σχήμα ΕΛΔΥΚ και ο Λαογραφικός Όμιλος Αγλατζιά.

Ο Δήμος Γερμασόγειας θα διοργανώσει εκδήλωση για το κόψιμο της μούττης της Σαρακοστής, στο πάρκο των Κυνηγών, που βρίσκεται στην οδό Ποταμιάς (δίπλα από το γήπεδο με τον πλαστικό χλοοτάπητα), στη Γερμασόγεια.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική από DJ, τσατιστά, και χορούς από τον Πολιτιστικό Όμιλο Γερμασόγειας.
Στους παρευρισκόμενους θα προσφερθεί δωρεάν φασολάδα, και θα διατεθούν για χρήση τραπέζια, καρέκλες και οι φουκούδες του Δήμου.

Ο Δήμος Λακατάμιας σας προσκαλεί σε μία ευχάριστη και διασκεδαστική Καθαρά Δευτέρα στο Γραμμικό Πάρκο Πεδιαίου. Εκεί θα σας περιμένει ο Λαογραφικός Όμιλος του Δήμου Λακατάμια με χορό, τραγούδι και διαγωνισμό τσιατιστών. Ο Δήμος αναβιώνει παραδοσιακά παιχνίδια, πέταγμα χαρταετού ενώ α προσφέρει δωρεάν κρασί και εδέσματα.

Ο Δήμος Αθηένου θα σας περιμένει στο εξωκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Παραδοσιακοί χοροί από Δημοτικό Πολιτιστικό Όμιλο Αθηένου και από τον Πολιτιστικό Όμιλο Μάλλουρα φροντίζουν για την διασκέδαση σας. Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα προσφέρεται κρασί και ξηροί καρποί, ενώ δεν θα λείπουν τα παραδοσιακά παιχνίδια και το πέταγμα του χαρταετού.

Δείτε επίσης:  Οι Δήμοι που έλαβαν κρατική χορηγία πέραν του €1 εκατ. για το 2018

Ο Δήμος Λάρνακας σας προσκαλεί στην εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και τσιαττιστά από τον Πολιτιστικό Όμιλο ΑΡΑΔΙΠΠΟΣ – ΚΑΡΟΤΣΕΡΗΣ.

Ο Δήμος Δερύνειας και φέτος η Καθαρά Δευτέρα 11.3.2019, θα γιορταστεί στην Εκκλησία Αγίας Μαρίνας στη Νεκρή Ζώνη από τις 9:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ., μετά από έγκριση του αιτήματός του προς τα Ηνωμένα Έθνη. Ο Δήμος Δερύνειας αναμένει αυξημένη παρουσία αρκετών επισκεπτών στη Νεκρή Ζώνη λόγω και της υπερχείλισης του φράγματος της Δερύνειας, το οποίο βρίσκεται πίσω από την Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας και δίπλα από την κατεχόμενη παραλία της Δερύνειας. Η Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας θα παραμείνει ανοικτή για προσκύνημα, ενώ οι εκδρομείς θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν και να απολαύσουν τη φύση και το υπέροχο θέαμα από το φράγμα της Αγίας Μαρίνας.

Ο Δήμος Γερίου και η Άντρη Καραντώνη με το μουσικό σχήμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ σας περιμένουν στο πάρκο Αγίου Χαραλάμπους με παραδοσιακά εδέσματα και διαγωνισμού παραδοσιακών παιχνιδιών.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης – Ορόκλινης σας περιμένει στο ύψωμα του Προφήτη Ηλία. Στον ήδη διαμορφωμένο εκδρομικό χώρο και παιδότοπο θα υπάρχουν οι ανέσεις, όπως πόσιμο νερό, τραπέζια, καρέκλες και χώροι υγιεινής. Θα σας συνοδεύει επίσης μουσική από DJ.

Δείτε επίσης:  15 νεαρά άτομα ολοκλήρωσαν επιτυχώς το πρόγραμμα «STEM and Gaming Summer Scholars»

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Λάνιας σας προσκαλεί στο κοινοτικό πάρκο, όπου σας κερνά λαγάνες και κρασί.

Όσοι θα βρίσκεστε κοντά στον Άγιο Θεόδωρο, στο Κοινοτικό Γήπεδο, θα δίνονται δωρεάν εδέσματα της ημέρας όπως λαγάνα, χόρτα, ταραμά, ταχίνι, παντζάρια κ.α. Για όσους επιθυμούν να εμπλουτίσουν το τραπέζι της ημέρας θα υπάρχει ενδεδειγμένος χώρος ψησίματος άλλων εδεσμάτων. Θα προσφέρεται επίσης άφθνο ποτό σε χαμηλές τιμές από τον Αθλητικό Όμιλο Θύελλα, ενώ για την ψυχαγωγία σας θα αναλάβει ο Λαογραφικός Όμιλος Παντάσχοινος.

Καθαρά Δευτέρα στην ωραία Λόφου!

Η Λόφου σας περιμένει με χαρά να κόψετε μαζί ,όπως κάθε χρόνο ,την «μούττη» της Σαρακοστής, στον πανέμορφο εκδρομικό χώρο στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία. Με πλούσιο σαρακοστιανό μπουφέ από το Πισιάρας Catering! Θα προσφέρεται επίσης δωρεάν κρασί από τη Λόφου. Θα υπάρχουν παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους και διαγωνισμός χαρταετού! Στον χώρο θα υπάρχουν διάφορα περίπτερα (ποτά , λουκουμάδες ,παγωτό κ.ά). Όποιος επιθυμεί μπορεί να ψήσει στον χώρο!

In the news
Load More