Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή ανακήρυξης του νέου δημοτικού συμβουλίου Σωτήρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Σωτήρας σεμνή τελετή ανακήρυξης του νέου δημοτικού συμβουλίου Σωτήρας, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Σωτήρας.

Της τελετής προηγήθηκε αγιασμός από τους ιερείς της Εκκλησίας Σωτήρας. Ακολούθως ο Δημοτικός Γραμματέας Αντώνης Κυριάκου ανακοίνωσε τα ονόματα του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως διαμορφώθηκαν μετά τις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου.

Ο επανεκλεγής δήμαρχος, Γεώργιος Τάκκας στην ομιλία του ανέφερε πως χρέος όλου του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να λειτουργεί με ομόνοια και συναδέλφωση με στόχο τις ομόφωνες αποφάσεις για το καλό της Σωτήρας, ενώ επιβεβαίωσε πως θα είναι δήμαρχος για κάθε κάτοικο της Σωτήρας, ανεξαρτήτως κομματικού χρωματισμού και πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοικτή για να εισακούσει οποιοδήποτε πρόβλημα, εισήγηση ή παράπονο από τους δημότες της Σωτήρας.

Ακολούθως, στις 17:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρία της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Σωτήρας.

Τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου είναι:
Δήμαρχος: Γεώργιος Τάκκας,
Δημοτικοί Σύμβουλοι:
Αντώνης Αντωνίου,
Αντώνης Κουμή,
Βραχίμης Βραχίμη,
Θεόδουλος Θεοδούλου,
Αδάμος Κασάπης,
Μάριος Αδάμου,
Μαρτής Μαρτή,
Γιώργος Πυλιώτης

In the news
post-image Κυπρος

Σε σκυβαλότοπους κατέληξε το 79,5% των αστικών στερεών αποβλήτων το 2017

Από τους 521 χιλιάδες τόνους αστικών στερεών αποβλήτων που έτυχαν διαχείρισης το 2017, το 79,5% κατέληξε σε χώρους απόρριψης, δηλαδή, σκυβαλότοπους, σύμφωνα με τη...
post-image Κυπρος

Πράσινο φως από Υπουργικό για πρόσθετα επιδόματα προς εθνοφρουρούς

Μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος κα Κλέλια Βασιλείου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα πρόσθετα επιδόματα...
Load More