Προδρόμου: Από τους καρπούς της αναπτυξιακής πολιτικής επωφελείται και η περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου

ΔΗΣΥ
Reading Time: 1 minute
Σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε επίσκεψή του στην περιοχή της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, δήλωσε ο Εκπρ. Τύπου του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου, είχε την ευκαιρία στο Παραλίμνι να υπενθυμίσει ότι ακόμα και στα δύκολα χρόνια της κρίσης, μεταξύ 2013 και 2016, η Κυβέρνηση δαπάνησε σε έργα για την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου € 32,2 εκατομμύρια.

Ενώ στο φετινό προϋπολογισμό, πρόσθεσε, υπάρχουν € 23,3 εκατομμύρια για έργα στους δήμους και τις κοινότητες της περιοχής. Χώρια η ελάφρυνση € 8,2 εκατομμυρίων από δάνεια της τοπικής αυτοδιοίκησης που αποπλήρωσε πρόσφατα η Κυβέρνηση.

‘’Ο Πρόεδρος ήταν μάλιστα στην ευχάριστη θέση να εξαγγείλει νέα έργα ύψους € 34,4 εκατομμυρίων για την ελεύθερη Αμμόχωστο. ‘’

‘’Είναι αυτά προεκλογικές εξαγγελίες; Όχι βέβαια! Μιλάμε για έργα που έχουν υλοποιηθεί και που υλοποιούνται αυτή την ώρα. Μιλάμε για τα αποτελέσματα μιας συνετής δημοσιονομικής πολιτικής που επιτρέπει στην Κυβέρνηση να βλέπει και να φροντίζει τις περιφέρειες με έργα κοινής ωφέλειας για όλους τους πολίτες.’’

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημείωσε ο κ. Προδρόμου, δεν χρειάζεται να υποσχεθεί ότι «θα κάνει». Με πολιτικές που έφεραν ξανά την ανάπτυξη επιτρέπει στην Κύπρο να ανασάνει και να προοδεύει διαρκώς. Σε αυτό το δρόμο πρέπει να συνεχίσουμε.

In the news
Load More