Προσφορά ρούχων και παιγνιδιών στο Δήμο Αγλαντζιάς για φιλανθρωπικό σκοπό

Προσφορά ρούχων και παιγνιδιών στο Δήμο Αγλαντζιάς για φιλανθρωπικό σκοπό
Reading Time: 1 minute
Προσφορά ρούχων και παιγνιδιών από την Iron Mountain Cyprus, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, συνεχίζει να προσφέρει ουσιαστικά και ποικιλοτρόπως στο Δήμο Αγλαντζιάς και στους Δημότες του γενικότερα.

Η Iron Mountain ιδρύθηκε το 1951 και θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στις υπηρεσίες διαχείρισης επιχειρήσεων. Η εταιρεία έχει την έδρα της στη Βοστώνη και έχει ισχυρή παρουσία σε 45 χώρες παγκοσμίως, με περισσότερες από 1.400 εγκαταστάσεις και περισσότερους από 230.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο. Οι λύσεις της Iron Mountain βοηθούν τους πελάτες να μειώσουν το κόστος αποθήκευσης, να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς, να διαχειριστούν τους κινδύνους και να χρησιμοποιήσουν την αξία των πληροφοριών τους για να αναπτυχθούν.

Δείτε επίσης:  Συνεχίστηκε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης που αφορά τον Δημοτικό Γραμματέα Λάρνακας

Η Iron Mountain έχει έδρα και στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία διαθέτει 2 εγκαταστάσεις και 1 στη Λεμεσό. Οι εγκαταστάσεις αυτές, επιτρέπουν στην εταιρεία να εξυπηρετεί όλη την Κύπρο. Έχει λάβει πολλά βραβεία και έχει οικοδομήσει τη φήμη ως Έμπιστος Συνεργάτης για τις περισσότερες από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Κύπρο σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες όπως η Τράπεζα, η Υγεία, η Ασφάλεια, η Νομική, η Χρηματοοικονομική, η Ναυτιλία, η Εμπορική, η Κυβέρνηση και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης:  Επιστροφή υποδομών του συνεργατισμού μέσω δήμων και κοινοτήτων

Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς κ. Χαράλαμπος Πετρίδης σε δηλώσεις του, ευχαριστεί θερμά την Iron Mountain και της εύχεται Καλές Γιορτές.

In the news
Load More