Προσφορά υποτροφίας από την Letshelp σε φοιτητή από το Λευκόνοικο

Letshelp
Ο Δήμος Λευκονοίκου, σε ανακοίνωση αναφέρει ότι, ο δημότης κ. Σωτήρης Πίττας πρόσφερε μια υποτροφία σε φοιτητή από το Λευκόνοικο μέσω του ιδρύματός του Letshelp. Τον ευχαριστεί πολύ, και ελπίζει ότι η ενέργειά του αυτή θα βρει μιμητές.

Μια άλλη ενέργεια που πρέπει να αναφερθεί είναι η δωρεά του Κοινωφελούς, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Ιδρύματος ΦΩΤΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ στον Δήμο Λευκονοίκου και το Προσφυγικό Σωματείο «Το Λευκόνοικο» μιας προτομής του Βασίλη Μιχαηλίδη, για να τοποθετηθεί έξω από το Οίκημα του Σωματείου «Το Λευκόνοικο» στη Λάρνακα.

Θα πρέπει, επίσης, να ανακοινωθεί και ένα συγκλονιστικό γεγονός που συνέβη στον Δήμο Λευκονοίκου. Βρέθηκε η προτομή του ήρωα Αναστάσιου Ζαβρού, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής του Μαρούλας Μιχαήλ στο Λευκόνοικο, και μετά από πολλές περιπέτειες παραδόθηκε από την Αστυνομία στην αδελφή του, και θα τοποθετηθεί έξω από το Δημαρχείο του Λευκονοίκου στη Λευκωσία.

In the news
post-image Κυπρος

Π. Προδρόμου: Πλήρως ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την έκθεση Γκουτέρες

Την πλήρη ικανοποίηση της Κυβέρνησης για την Έκθεση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, σημειώνοντας πως τα όσα...
post-image Κυπρος

Κομισιόν: Υψηλές οι δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση

Στην Κύπρο «οι δημόσιες δαπάνες για την εκπαίδευση παραμένουν υψηλές, αλλά η χαμηλή αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα του εκπαιδευτικού συστήματος εξακολουθεί να αποτελεί μείζονα πρόκληση»,...
Load More