Προχωρούν οι διαδικασίες στην παραλία του Δήμου Γεροσκήπου

Reading Time: 1 minute

Προχωρούν οι διαδικασίες στην παραλία του Δήμου Γεροσκήπου, μετά τις εργασίες αναβάθμισης που προωθεί η τοπική αρχή, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως αύριο θα υπογραφούν τα συμβόλαια με τους επιτυχόντες προσφοροδότες των τριών περιπτέρων που έχει κατασκευάσει ο Δήμος. Ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως μετά την υπογραφή των συμβολαίων οι ενοικιαστές των περιπτέρων θα μπορούν να τα αξιοποιήσουν.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως από τις ενοικιάσεις των τριών περιπτέρων στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου και από τις ομπρέλες και τα κρεβατάκια αναμένεται να εισρεύσουν στα ταμεία του Δήμου Γεροσκήπου πέραν των 400 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε επίσης:  Δήμος Αμμοχώστου: Απόδοση τιμών στον Αλέξη Γαλανό

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Παυλίδης είπε πως η κατασκευή και των τριών περιπτέρων έχει αποπερατωθεί και είναι έτοιμα προς παράδοση για την εξυπηρέτηση των λουομένων. Ήδη συνέχισε, “ο Δήμος προσπαθεί να βελτιώσει την όλη εικόνα της περιοχής με αναβάθμιση των χώρων στάθμευσης, φυτεύσεις μεγάλων δέντρων, καθαριότητα όλης της περιοχής, ασφαλτοστρώσεις και τα λοιπά”.

Επί του παραλιακού μετώπου της Γεροσκήπου, είπε ο Δήμαρχος, κατασκευάζονται πεζόδρομοι, ενώ προχωρά και η ηλεκτροδότηση της περιοχής μέχρι τον Ποταμό της Έζουσας, και η τοπιοτέχνηση παιδότοπων .

Ανέφερε πως σε συνδυασμό με τον δρόμο που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο από το αεροδρόμιο Πάφου προς τον κυκλικό κόμβο της περιοχής του Ρίκκου, μετά και την κατακύρωση της προσφοράς 719 χιλ. ευρώ, η όλη εικόνα της περιοχής θα αναβαθμιστεί σημαντικά.

Δείτε επίσης:  Στη Πάφο ο Κώστας Χατζής και η Δέσποινα Ολυμπίου για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι

Τα περίπτερα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, διαθέτουν υποδομή για λουόμενους, αποχωρητήρια, αποδυτήρια , ντους και το υπόλοιπο μέρος είναι κουζίνες, αποθήκες και άλλα.

Επιπρόσθετα στην παραλία της Γεροσκήπου, συνέχισε, ο Δήμος τοποθέτησε κρεβατάκια και ομπρέλες, τα οποία διαχειρίζεται ο ίδιος .

Στόχος της τοπικής αρχής είναι η αναβαθμισμένη εικόνα στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου, ώστε να καταστεί πόλος έλξης, τόσο για ντόπιους όσο και για ξένους επισκέπτες, κατέληξε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου .
ΚΥΠΕ

In the news
Load More