Προχωρούν οι διαδικασίες στην παραλία του Δήμου Γεροσκήπου

Προχωρούν οι διαδικασίες στην παραλία του Δήμου Γεροσκήπου, μετά τις εργασίες αναβάθμισης που προωθεί η τοπική αρχή, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως αύριο θα υπογραφούν τα συμβόλαια με τους επιτυχόντες προσφοροδότες των τριών περιπτέρων που έχει κατασκευάσει ο Δήμος. Ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως μετά την υπογραφή των συμβολαίων οι ενοικιαστές των περιπτέρων θα μπορούν να τα αξιοποιήσουν.

Επιπρόσθετα ανέφερε πως από τις ενοικιάσεις των τριών περιπτέρων στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου και από τις ομπρέλες και τα κρεβατάκια αναμένεται να εισρεύσουν στα ταμεία του Δήμου Γεροσκήπου πέραν των 400 χιλιάδων ευρώ.

Δείτε επίσης:  Δήμος Αγ. Νάπας: Θέλετε να ζωγραφίσουμε στον τοίχο σας;

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Παυλίδης είπε πως η κατασκευή και των τριών περιπτέρων έχει αποπερατωθεί και είναι έτοιμα προς παράδοση για την εξυπηρέτηση των λουομένων. Ήδη συνέχισε, “ο Δήμος προσπαθεί να βελτιώσει την όλη εικόνα της περιοχής με αναβάθμιση των χώρων στάθμευσης, φυτεύσεις μεγάλων δέντρων, καθαριότητα όλης της περιοχής, ασφαλτοστρώσεις και τα λοιπά”.

Επί του παραλιακού μετώπου της Γεροσκήπου, είπε ο Δήμαρχος, κατασκευάζονται πεζόδρομοι, ενώ προχωρά και η ηλεκτροδότηση της περιοχής μέχρι τον Ποταμό της Έζουσας, και η τοπιοτέχνηση παιδότοπων .

Ανέφερε πως σε συνδυασμό με τον δρόμο που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο από το αεροδρόμιο Πάφου προς τον κυκλικό κόμβο της περιοχής του Ρίκκου, μετά και την κατακύρωση της προσφοράς 719 χιλ. ευρώ, η όλη εικόνα της περιοχής θα αναβαθμιστεί σημαντικά.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

Τα περίπτερα, σύμφωνα με τον Δήμαρχο, διαθέτουν υποδομή για λουόμενους, αποχωρητήρια, αποδυτήρια , ντους και το υπόλοιπο μέρος είναι κουζίνες, αποθήκες και άλλα.

Επιπρόσθετα στην παραλία της Γεροσκήπου, συνέχισε, ο Δήμος τοποθέτησε κρεβατάκια και ομπρέλες, τα οποία διαχειρίζεται ο ίδιος .

Στόχος της τοπικής αρχής είναι η αναβαθμισμένη εικόνα στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου, ώστε να καταστεί πόλος έλξης, τόσο για ντόπιους όσο και για ξένους επισκέπτες, κατέληξε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου .
ΚΥΠΕ

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More