Πότε γίνεται η συλλογή σκυβάλων λόγω εορτών στο Δήμο Έγκωμης

συλλογή σκυβάλων
Ο Δήμος Έγκωμης αναφέρει ότι κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η υπηρεσία σκυβάλων θα τηρήσει το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 25/12/17
Η υπηρεσία σκυβάλων λόγω αργίας δεν θα εργαστεί και τα σκύβαλα θα περισυλλεγούν την επόμενη ημέρα περισυλλογής που είναι η Πέμπτη 28/12/2017.

Τρίτη 26/12/17
Η υπηρεσία σκυβάλων λόγω αργίας δεν θα εργαστεί και τα σκύβαλα θα περισυλλεγούν την επόμενη ημέρα περισυλλογής που είναι η Παρασκευή 29/12/2017.

Δευτέρα 1/1/2018
Η υπηρεσία σκυβάλων λόγω αργίας δεν θα εργαστεί και τα σκύβαλα θα περισυλλεγούν την επόμενη ημέρα περισυλλογής που είναι η Πέμπτη 4/1/2018.

Επίσης έχουν γίνει διευθετήσεις όπως κατά τις πρωινές ώρες (ξημερώματα) της Κυριακής 24/12/17, γίνει έκτακτη περισυλλογή των σκυβάλων από τις περιοχές όπου υπάρχουν εμπορικές δραστηριότητες (καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια) όπως είναι η Λεωφόρος Λυκαβητού, 28ης Οκτωβρίου, Ηλία Παπάκυριακου, Αγίου Νικολάου, Στασίνου.

Για οτιδήποτε αφορά τα πιο πάνω, οι δημότες καλούνται να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία στο τηλ. 22453800, κατά τις εργάσιμες ώρες.

In the news
post-image Κυπρος

Απάντηση Υπουργείου Μεταφορών για εφαρμογή νομοθεσίας για ποδήλατα

Στις ενέργειες που γίνονται για εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ποδήλατα αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και `Εργων, απαντώντας σε δημοσίευμα...
post-image Κυπρος

Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Υγείας για τις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο

Την πλήρη στήριξή του στις οικογένειες των παιδιών που απήχθησαν από σχολείο στη Λάρνακα και την ετοιμότητα του Υπουργείου Υγείας για παροχή οποιασδήποτε αρωγής...
Load More