Πότε γίνεται η συλλογή σκυβάλων λόγω εορτών στο Δήμο Έγκωμης

συλλογή σκυβάλων
Ο Δήμος Έγκωμης αναφέρει ότι κατά την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς η υπηρεσία σκυβάλων θα τηρήσει το ακόλουθο πρόγραμμα:

Δευτέρα 25/12/17
Η υπηρεσία σκυβάλων λόγω αργίας δεν θα εργαστεί και τα σκύβαλα θα περισυλλεγούν την επόμενη ημέρα περισυλλογής που είναι η Πέμπτη 28/12/2017.

Τρίτη 26/12/17
Η υπηρεσία σκυβάλων λόγω αργίας δεν θα εργαστεί και τα σκύβαλα θα περισυλλεγούν την επόμενη ημέρα περισυλλογής που είναι η Παρασκευή 29/12/2017.

Δευτέρα 1/1/2018
Η υπηρεσία σκυβάλων λόγω αργίας δεν θα εργαστεί και τα σκύβαλα θα περισυλλεγούν την επόμενη ημέρα περισυλλογής που είναι η Πέμπτη 4/1/2018.

Επίσης έχουν γίνει διευθετήσεις όπως κατά τις πρωινές ώρες (ξημερώματα) της Κυριακής 24/12/17, γίνει έκτακτη περισυλλογή των σκυβάλων από τις περιοχές όπου υπάρχουν εμπορικές δραστηριότητες (καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια) όπως είναι η Λεωφόρος Λυκαβητού, 28ης Οκτωβρίου, Ηλία Παπάκυριακου, Αγίου Νικολάου, Στασίνου.

Για οτιδήποτε αφορά τα πιο πάνω, οι δημότες καλούνται να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία στο τηλ. 22453800, κατά τις εργάσιμες ώρες.

In the news
post-image Κυπρος

ΥΠΟΙΚ: Συνάδουν οι εκτιμήσεις Κυβέρνησης και οίκων αξιολόγησης

Ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης δήλωσε σήμερα, στο Υπουργείο Οικονομικών, ότι οι τελευταίες διαπιστώσεις των οίκων αξιολόγησης Fitch και Moody’s «συνάδουν με τις εκτιμήσεις...
post-image Κυπρος

Με αρνητικό πρόσημο ξεκίνησε ο Τουρισμός τον Ιούλιο

Καλύτερους μήνες για την τουριστική βιομηχανία θεωρεί τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Αμμοχώστου. Σε γραπτή ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ Αμμοχώστου...
Load More