Ρίγη συγκίνησης στο Δήμο Νέας Ιωνίας μόλις αντίκρισαν το λάβαρο του κατεχόμενου Δήμου Λευκονοίκου

Αποστολή του Δήμου Λευκονοίκου, αποτελούμενη από τη Δήμαρχο κ. Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιαννάκη Σακαλλή, μαζί με τρία παιδιά Λυκείου βρέθηκαν στην Αθήνα, προσκεκλημένοι του Δήμου Νέας Ιωνίας, για να λάβουν μέρος στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 1821.

Όπως αναφέρει ο Δήμος, μετά τη δοξολογία στον ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, η Δήμαρχος κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Δήμου Λευκονοίκου στο άγαλμα της Μάνας, και στη συνέχεια, παιδιά, καταγόμενα από το Λευκόνοικο, μαζί με το λάβαρο του Δήμου και τις σημαίες άνοιξαν τη μεγαλειώδη παρέλαση στην κεντρική λεωφόρο Ηρακλείου της Νέας Ιωνίας.

”Ρίγη συγκίνησης και δέος κατέλαβε όλους στη θέα του λαβάρου του κατεχόμενου Δήμου μας και των παλληκαριών που παρήλαυναν με περηφάνια μπροστά στους αδελφούς Έλληνες που τους χειροκροτούσαν και τους επευφημούσαν.”

Τέλος, ο Δήμος Λευκονοίκου ευχαριστεί θερμά τον αδελφοποιημένο Δήμο της Νέας Ιωνίας γι΄ αυτή την τιμή, όπως για τη φιλοξενία και την αγάπη που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρουν.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More