Σεβασμός προς τα άτομα με αναπηρία τονίζει ο Δήμος Λατσιών

ΑΜΕΑ
Reading Time: 1 minute
Ο Δήμος Λατσιών καλεί τους δημότες και τους χρήστες του οδικού δικτύου να συμμορφωθούν πλήρως με τις πρόνοιες της κείμενης νομοθεσίας, καθώς επίσης να επιδεικνύουν σεβασμό ο ένας προς τον άλλο.

Ο Δήμος Λατσιών έπειτα από καθημερινά παράπονα από δημότες και επιχειρηματίες, αναφορικά με επαναλαμβανόμενα αδικήματα τα οποία απαγορεύονται ρητά βάσει του περί Εξώδικού Ρυθμίσεως Αδικημάτων Νόμου 47(Ι)/97, του περί Δήμων Νόμου 111/85 και των συναφών Δημοτικών Κανονισμών, υπογραμμίζει την συμμόρφωση των πολιτών.

Δείτε επίσης:  Κατακλυσμός Λεμεσού 2019: Δήλωση ενδιαφέροντος για ενοικίαση χώρου

Έκκληση του, όπως αποφεύγεται η στάθμευση σε πεζοδρόμια και ποδηλατοδρόμους, σε στροφές και επί των κίτρινων γραμμών, η στάθμευση που παρακωλύει την οδική κυκλοφορία και οπωσδήποτε, η παράνομη στάθμευση σε χώρους που προορίζονται για Άτομα με Αναπηρία. Τονίζει πως λόγω των κινδύνων που αναφύονται για οδηγούς και όχι μόνο, οι παραβάτες θα διώκονται εξώδικα, ως το έσχατο αλλά αναγκαίο μέτρο εξάλειψης της συνεχιζόμενης κακής πρακτικής.

Δείτε επίσης:  Ο Καραβάς τιμώμενος Δήμος στη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

«Προτεραιότητα μας ήταν και παραμένει, η διασφάλιση της απρόσκοπτης χρήσης του οδικού δικτύου, της εξυπηρέτησης του κοινού και των καταστηματαρχών. Προτεραιότητα, που θα καταστεί πραγματικότητα, μόνον μέσα από την επίδειξη της δικής σας κατανόησης και της δικής σας συνεργασίας».

In the news
Load More