Σε καθαρισμό των οικοπέδων τους καλεί τους ιδιοκτήτες ο Δήμος Λευκωσίας

καθαρισμό των οικοπέδων
Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Λευκωσίας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και της καλής εμφάνισης της πόλης μας καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών ιδιωτικών χώρων όπως προχωρήσουν στον καθαρισμό τους από την άγρια βλάστηση και τα άχρηστα αντικείμενα, ως οι πρόνοιες του περί Δήμων Νόμου, μέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Τα απόβλητα του καθαρισμού αφού ξεχωριστούν θα πρέπει να μεταφερθούν ανά κατηγορία/ είδος είτε στο Πράσινο Σημείο του Δήμου Λευκωσίας στην οδό Γιάννη Κορομία στο Καϊμακλί, είτε στο Πράσινο Σημείο Λευκωσίας (περιοχή Leroy Merlin), είτε σε αδειοδοτημένες μονάδες διαχείρισης αποβλήτων.

Δείτε επίσης:  Στην Κύπρο η σορός του Δημάρχου Αμμοχώστου

Η δημιουργία σωρών αποβλήτων ή ο διασκορπισμός τους εντός του τεμαχίου συνιστούν οχληρία, και οι ιδιοκτήτες είναι υπεύθυνοι για την πλήρη απομάκρυνση τους.

Μετά την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 συνεργεία του Δήμου Λευκωσίας θα προβούν στον καθαρισμό όσων τεμαχίων δεν καθαρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες τους ή όσων ο καθαρισμός κριθεί ως ανεπαρκής, με την ανάλογη χρέωση που αντιστοιχεί σε €85 για ολόκληρο οικόπεδο και €42,50 για μισό οικόπεδο.

Δείτε επίσης:  Κλειστή για την τροχαία η οδός Περικλέους - Φωκίωνος

Ο Δήμος επιθυμεί τη συνεργασία του κοινού, αφού η αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου είναι υπόθεση και ευθύνη όλων μας.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο Γραφείο Εξυπηρέτησης και Πληροφόρησης του Δημότη (ΓΕΠΔ) στο 22797007 και στα τηλέφωνα της Υγειονομικής Υπηρεσίας 22797312/ 14/ 16.

In the news
Load More