Σε ρυθμούς Ευρωεκλογών το κέντρο της Λευκωσίας – Πλήθος κόσμου στο επιτελείο του υποψήφιου ευρωβουλευτή Παναγιώτη Σεντώνα

Παναγιώτη Σεντώνα
Reading Time: < 1 minute

Συνάντηση νεολαίας πραγματοποιήθηκε απόψε στο επιτελείο του υποψήφιου ευρωβουλευτή ΔΗΣΥ κ. Παναγιώτη Σεντώνα, στην παρουσία του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εξέφρασε την πίστη του στους νέους και στα νέα μυαλά.

Φιλοδοξία του είναι να δοθεί χώρος και λόγος στους νέους ανθρώπους, να ενδυναμωθούν μέσα από πολιτικές και προγράμματα και να κάνουν πράξη τον καλύτερο τους εαυτό. «Ο δρόμος για την καλύτερη Κύπρο είναι μέσα από την καλύτερη Ευρωπαϊκή Ένωση».

Δείτε επίσης:  Ομαλά ξεκίνησαν οι εξετάσεις Α΄ τετραμήνου στην Α΄ Λυκείου

Κατά την άποψή του υπάρχει ηθική στην πολιτική και διαφάνεια. «Έχουμε υποχρέωση προς το τόπο και προς τους εαυτούς μας να γίνουμε η γενιά που πίστεψε και συνέβαλε στο ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας , εκείνη η γένια που θέτει τα θεμέλια για την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα και την κουλτούρα, της καινοτομίας, ένα κράτος δικαίου που προστατεύει τα δικαιώματα μας, έτσι, οι επόμενες γενιές να είναι περήφανες γι αυτά που κάνουμε σήμερα».

In the news
Load More