Σε τροχιά υλοποίησης αναπτυξιακά έργα στη Χλώρακα

Reading Time: 1 minute

Μία σειρά από μικρά και μεγάλα έργα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης μέχρι το τέλος του 2019 στη Χλώρακα, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Νικόλα Λιασίδη.

Ο κ. Λιασίδης αναφέρει πως η Β’ φάση εξωραϊσμού του κεντρικού πυρήνα αξίας €500.000, η ανακατασκευή της οδού Γρίβα Διγενή και η δημιουργία χωρών στάθμευσης αξίας €320.000 θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2019.

Μικρά έργα και παρεμβάσεις όπως η κατασκευή στεγάστρου στις κερκίδες του Κοινοτικού Γηπέδου, η προμήθεια και η τοποθέτηση 16 νέων στάσεων Λεωφορείων επί της Κεντρικής Λεωφόρου Ελευθερίας και Π.Λεωνίδα, η βελτίωση πεζοδρομίων αξίας €170.000, η τοποθέτηση δημοσίων τουαλετών και αποδυτηρίων στον παραλιακό πεζόδρομο, καθώς και η τοποθέτηση φωτισμού στο παραλιακό πεζόδρομο στην απόσταση μπροστά από τα Ξενοδοχεία St. George μέχρι Akteon είναι μερικά εξ΄αυτών, όπως αναφέρει.

Δείτε επίσης:  Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο της Πάφου

Εξάλλου, η τοποθέτηση τοποσήμων στις εισόδους της Χλώρακας και γλυπτών σε σημεία ενδιαφέροντος σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, η ολοκλήρωση της ανάπλασης 15 μικρών πάρκων και ο εξωραϊσμός του Πάρκου Αγίου Νικολάου, θα υλοποιηθούν εντός των προσεχών μηνών, σημειώνει ο κοινοτάρχης Χλώρακας.

Δείτε επίσης:  Συνεχίζεται η καύση αποβλήτων στο λατομείο Μιτσερού

Επιπρόσθετα ο κ. Λιασίδης αναφέρει πως το Κοινοτικό Συμβούλιο Χλώρακας έχει αγοράσει μεγάλη έκταση γης κατάλληλης για κτίσιμο Σχολείου και έχει εξασφαλίσει έγκριση για αγορά οικίας η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος του ΣΚΕ Χλώρακας.

In the news
Load More