Σιζόπουλος: Με συμμετοχή και όχι αποχή οι πολίτες να εκλέξουν εκπροσώπους

Οι πολίτες, με μαζική συμμετοχή και όχι με αποχή, πρέπει να επιλέξουν αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν την επομένη πενταετία, ανέφερε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος υπέδειξε πως από πλευράς της, η ΕΔΕΚ έχει συγκεκριμένους πολιτικούς και εκλογικούς στόχους όσον αφορά αυτές τις δημοτικές εκλογές.

Ασκώντας στις 11:30 το εκλογικό του δικαίωμα στο Γυμνάσιο Νεάπολης, στη Λεμεσό, ο κ. Σιζόπουλος είπε πως οι πολιτικοί στόχοι της ΕΔΕΚ είναι, «μέσα από την ανάδειξη σωστών Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, να συμβάλουμε στο μετρό των δυνατοτήτων μας για μια σωστή και ουσιαστική μεταρρύθμιση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να βρίσκεται πλησιέστερα στον πολίτη, να εξυπηρετεί καλύτερα τον πολίτη και την ίδια στιγμή, να μειωθούν δραστικά οι δημοτικές φορολογίες για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους πολίτες».

“Όσον αφορά τους εκλογικούς στόχους μας”, συνέχισε, “αυτοί είναι η ΕΔΕΚ να επιβεβαιωθεί ότι είναι τέταρτη πολιτική δύναμη, να εκλέξει τουλάχιστον τρεις Δημάρχους και τον αντίστοιχο αριθμό δημοτικών συμβούλων, για να μπορεί να έχει μια ουσιαστική παρέμβαση».

Σημείωσε δε πως «η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί την πλησιέστερη προς τον πολίτη δημοκρατική μορφή εξουσίας, γι’ αυτό οι πολίτες, με μαζική συμμετοχή και όχι με αποχή, πρέπει να επιλέξουν αυτούς που θα τους εκπροσωπήσουν την επομένη πενταετία».
ΚΥΠΕ/ΑυτοδιοίκησηCY

In the news
post-image Κυπρος

Νέα διαδικασία παραχώρησης Τ/Κ περιουσιών

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε νέα διαδικασία παραχώρησης τουρκοκυπριακών περιουσιών είπε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη...
Load More