Σκωτσέζοι τουρίστες οι νέοι πρεσβευτές τουρισμού της Αγίας Νάπας

Ο λόγος για το ζεύγος James και Barbara Reynolds, το οποίο ήρθε στην Αγία Νάπα για σκοπούς διακοπών 26 φορές.

Σε ειδική τελετή που έγινε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018, στο χώρο υποδοχής του Δημοτικού Μεγάρου, η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Τασούλα Τσοκκή Κουμή, τίμησε τους επισκέπτες από τη Σκωρία με αναμνηστική πλακέτα και το έμβλημα του «Πρέσβη του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Δείτε επίσης:  Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων υπέρ της εφαρμογής του ΓεΣΥ

Η κυρία Κουμή ευχαρίστησε το ζευγάρι για τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις του καθώς και για την ιδιαίτερη προτίμηση που δείχνουν για 26 συναπτά για το δημοφιλή τουριστικό θέρετρο της Κύπρου.

«Οι 26 επισκέψεις σας στην πόλη μας», πρόσθεσε, «αποδεικνύουν το μέγεθος της αγάπης σας προς την Αγία Νάπα και θα έλεγα ότι αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή της σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου».

Δείτε επίσης:  Ν. Νικολαΐδης: Η λύση στις έντονες βροχοπτώσεις βρίσκεται στα αντιπλημμυρικά έργα που εκκρεμούν

Ανέφερε επίσης ότι ανήκουν πλέον στην μεγάλη οικογένεια των πιστών φίλων της Αγίας Νάπας και τους ευχήθηκε να πραγματοποιήσουν στην πόλη μας πολλές ακόμη επισκέψεις..

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More