Στάδιο Λεμεσού – Γλαύκος Κληρίδης( ; )

Reading Time: 2 minutes

Την ιδέα όπως ονομαστεί το νέο γήπεδο Λεμεσού «Γλαύκος Κληρίδης», έθεσε δημοσίως μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Fb ο αντιδήμαρχος της Λεμεσού Νίκος Σύκας.

Συγκεκριμένα ο κ. Σύκας, έγραψε: Eφθασε η στιγμή πιστεύω, να τιμήσουμε ως ΛΕΜΕΣΟΣ, τον ΑΝΘΡΩΠΟ με τις σπάνιες ΑΞΙΕΣ που δυστυχώς, παίρνουν την κατιούσα στις μέρες μας .
ΣΤΑΔΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ,
*ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ *

Η ιδέα τροχιοδρομηθηκε επι διακυβέρνησης του, το 2001.
Το 2019 θα γιόρταζε τα 100χρονα του
Πράξη καθολικής αναγνώρισης από όλη την επαρχία ,πέραν κ πάνω , παραταξιακών κ ποδοσφαιρικών προτιμήσεων .
Θα μας θυμίζει , τις αξίες της ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ της ΣΥΝΘΕΣΗΣ κ του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ»
Θα είναι , η πρώτη πράξη τιμής του στην Λεμεσό αφού κατάγεται από την Επαρχία μας τον ΑΓΡΟ

Δείτε επίσης:  Κλείνει ο Εναέριος για τη φιέστα της κυπελλούχου ΑΕΛ

H τοποθέτηση του κ. Σύκα, σχολιάστηκε και με θετικά αλλά και αμφισβητούμενα σχόλια για να απαντήσει στην συνέχεια:

Αγαπητοί φίλοι εξέφρασα στοιχειοθετημένα ,την προσωπικη άποψη μου . Δεν υπάρχει μαύρο κ άσπρο . Ουσία έχει, οι εισηγήσεις που διατυπώνονται που αποτελούν τροφή προς σκέψη . Αυτό έχει ουσία . Δεν είναι πολιτική η άποψη μου ( τότε θα ονομαζετων δικαιωματικά ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ , που αυτός κ μόνο με την προσωπικη του παρέμβαση κ παρακολούθηση έκανε το όνειρο μας πραγματικότητα )

Μεγαλεπίβολο το Έργο

Σταθμός στην πορεία της ανέγερσης του νέου γηπέδου της Λεμεσού θεωρείται η Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019, αφού υλοποίηθηκε το βασικότερο βήμα με την υπογραφή των συμβολαίων κατασκευής του. 

Το έργο θα κοστίσει περίπου €31.333.000 και θα είναι χωρητικότητας 13.000 θέσεων. Θα ανεγερθεί στην κοινότητα Κολοσσίου, μεταξύ των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού, Τάσου Ισαάκ και του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Δείτε επίσης:  Άμεση κινητοποίηση Δήμου Λεμεσού για πετρελαιοκηλίδα

Το γήπεδο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές κατηγορίας 4 (ΕΛΙΤ) της UEFA, η οποία είναι η ψηλότερη κατηγορία ποδοσφαιρικών γηπέδων. Δηλαδή θα μπορεί να φιλοξενεί οποιοδήποτε ευρωπαϊκό αγώνα των πρωταθλημάτων UEFA Champions League και UEFA Europa League, καθώς επίσης και άλλους διεθνείς αγώνες.

Θα διαθέτει όλους τους χώρους, εγκαταστάσεις και διευκολύνσεις ενός σύγχρονου σταδίου. Θα διαθέτει στέγαστρο που καλύπτει 100% τις θέσεις, θα διαθέτει 4 μονάδες αποδυτηρίων, όλους τους απαιτούμενους χώρους των ΜΜΕ, θέσεις επισήμων, κλειστούς χώρους επισήμων, εγκαταστάσεις προσβάσεις και θέσεις για ΑΜΕΑ, Σύστημα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης, καφετέριες – κυλικεία, καταστήματα-μπουτίκ και βοηθητικά γήπεδα».

In the news
Load More