Στα όρια πέντε κοινότητες στην Αμμόχωστο – Ζητούν οικονομική βοήθεια από τον ΠτΔ

Reading Time: 1 minute

Οικονομική βοήθεια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, για επιδιόρθωση δρόμων εντός οικιστικών περιοχών, ζήτησαν με επιστολή τους πέντε Κοινοτάρχες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε επιστολή τους που στάλθηκε την περασμένη εβδομάδα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι Κοινοτάρχες Λιοπετρίου, Αχερίτου, Φρενάρους, Αυγόρου και Δάσους Αχνας, αναφέρουν ότι «οι δρόμοι εντός των κατοικημένων περιοχών στις Κοινότητες τους είναι σε πολύ κακή κατάσταση».

Δείτε επίσης:  Ήρθαν τα «έξυπνα» ποδήλατα στο Δήμο Αγλαντζιάς – Απλά και οικονομικά

Ενημερώνουν επίσης τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι «το τεράστιο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες Κοινότητες δημιουργήθηκε αρχικά, εξαιτίας της κατασκευής του αποχετευτικού και εκδηλώθηκε ακόμα πιο έντονα ένεκα των πρόσφατων ακραίων καιρικών συνθηκών».

Κατ’ επέκταση, αναφέρεται στην επιστολή, «οι δρόμοι έχουν καταστεί μη ασφαλείς για τους εκατοντάδες πολίτες που τους χρησιμοποιούν καθημερινά» και ζήτησαν την «οικονομική βοήθεια» του Προέδρου Αναστασιάδη ώστε να καταφέρουν να επιδιορθώσουν τους δρόμους εντός των Κοινοτήτων τους «για την ασφάλεια πρωτίστως των κατοίκων της περιοχής».

Δείτε επίσης:  «Κανένα παιδί αβοήθητο» - Ο Δήμος Λατσιών στηρίζει την προσπάθεια για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη

Την επιστολή υπογράφουν οι Κυριάκος Τρισόκκας, Κοινοτάρχης Λιοπετρίου, Μιχάλης Καούνας, Κοινοτάρχης Αχερίτου, Μιχάλης Χατζηγιώρκας, Κοινοτάρχης Φρενάρους, Παναής Μιχαηλάς, Κοινοτάρχης Αυγόρου και Νίκος Βάσιλας, Κοινοτάρχης Δάσους Αχνας.

In the news
Load More