Στον αδελφοποιημένο Δήμο Σερρών, Δήμαρχος και μέλη του Συμβουλίου Αγίας Νάπας

Στις Σέρρες για να παραστούν στις εκδηλώσεις της 14ης Διεθνούς Πανεπιστημιάδας Φοιτητικού Θεάτρου, η οποία αρχίζει απόψε (Παρασκευή 18 Μαϊου) βρίσκεται από προχθές Τετάρτη το απόγευμα τριμελής αντιπροσωπεία του Δήμου Αγίας Νάπας αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Καρούσο και τους Δημοτικούς Συμβούλους Αίμιλη Ξύδια και Μάριο Βάσου.

Στην αδελφοποιημένη με την Αγία Νάπα πόλη, τον Δήμαρχο και τη συνοδεία του υποδέχθηκε χθες Πέμπτη στο Δημαρχείο Σερρών ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Αγγελίδης Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, όπου οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις πάνω σε ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος, εξετάζοντας παράλληλα τις προοπτικές για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δύο πόλεων.

Πέρα της επίσημης συνάντησης με τον Δήμαρχο Σερρών η αποστολή του Δήμου έχει μέχρι στιγμής επισκεφθεί την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, την περιοχή του ΄Αη Γιάννη, την Λίμνη Κερκίνη και τα οχυρά Ρούπελ.

Απόψε (Παρασκευή) θα παραστεί στο θέατρο «ΔΗΠΕΘΕ» για να παρακολουθήσει την έναρξη της Πανεπιστημιάδας ενώ την Κυριακή 20 Μαϊου το πρωί θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων προεξαρχόντων του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτη κ.κ Θεολόγου και στις 12.00 το μεσημέρι θα παρευρεθεί στην τελετή αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Σερρών και του Δήμου Νις Σερβίας που θα γίνει στο Διοικητήριο της πόλης

Η αποστολή του Δήμου Αγίας Νάπας επιστρέψει πίσω στην Κύπρο βράδυ της Κυριακής.

In the news
post-image Κυπρος

Πρόεδρος ΔΗΣΥ: ‘’Οι συνομοσπονδίες είναι κατάρα’’

Υπάρχει πεδίο να εκχωρηθούν κάποιες επιπρόσθετες εξουσίες από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση στις συνιστώσες πολιτείες, εφόσον δεν επηρεάζονται τα βασικά συστατικά που δημιουργούν ένα ισχυρό...
Load More