Στο Δήμο Παραλιμνίου ο Υφυπουργός Τουρισμού

Πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Μέγαρο Παραλιμνίου τη Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2018, συνάντηση του Δημάρχου Παραλιμνίου κ. Θεόδωρου Πυρίλλη και του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Υφυπουργό Τουρισμού κ. Σάββα Περδίο. Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Υφυπουργό στο Παραλίμνι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στον Δήμο σε ότι αφορά τις τουριστικές υποδομές του και για τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τη νέα τουριστική περίοδο.

Ο Υφυπουργός Τουρισμού, εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παραλιμνίου και ανέφερε ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού στηρίζει και δημιουργεί νέα κανάλια επικοινωνίας με τις Τοπικές Αρχές που εξυπηρετούν, φιλοξενούν και δέχονται μεγάλες μάζες τουριστών. Ο Δήμαρχος Παραλιμνίου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Υφυπουργό για την παρουσία του στην Αμμόχωστο και ανέφερε ότι προσδοκούν σε άμεση και στενή συνεργασία ώστε να επιτευχθεί ο κοινός σκοπός που δεν είναι άλλος από την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην Κύπρο.

In the news
post-image Διεθνη

Η Γαλλία ξεκινάει τον φορολογικό πόλεμο κατά των Google, Apple, Facebook και Amazon

Την απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένει μια ευρωπαϊκή συναίνεση επί του θέματος, δηλώνει με συνέντευξή...
Load More