Στο Δημοτικό Μέγαρο Λάρνακας μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες χορού του κόσμου

Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Βύρας, υποδέχτηκε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Γραφείο του, την Ομάδα POWER BEATS GREW, που αποτελείται από 6 κορίτσια της Σχολής Χορού Κατερίνας Πουπάζη Κοσμά.

Η συγκεκριμένη Ομάδα, εκπροσώπησε τη Λάρνακα στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Hip Hop Summit, κερδίζοντας την πρώτη θέση και παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό UDO (United Dance Organization) όπου έγινε στη Γλασκώβη στις 23-27 Αυγούστου 2018 στο SEEC, με συμμετοχές από Κίνα, Ιαπωνία, Ευρώπη και Αμερική. Η Ομάδα, στην πρώτη φάση του Διαγωνισμού κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 25 Ομάδες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί κατευθείαν στον Μεγάλο Τελικό. Στον Μεγάλο Τελικό η Ομάδα κατάφερε να κατακτήσει μια θέση στις 10 καλύτερες Ομάδες σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης:  Η Επιτροπή Κατεχόμενων Δήμων υπέρ της εφαρμογής του ΓεΣΥ

Η Ομάδα αποτελείται από τις Αννίτα Παπαδοπούλου, Χρυσία Καϊσερλίδου, Ναταλία Κλεάνθους, Μαρία Μελίνα Ιωάννου, Στέφανη Ομοτόλα και Γεωργία Γεωργίου.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας, αφού τόνισε τη σημασία της πιο πάνω μεγάλης επιτυχίας, τόσο για τη Σχολή, όσο και για την πόλη της Λάρνακας, συγχάρηκε θερμά τα Μέλη της Ομάδας και τη Χορογράφο κ. Κατερίνα Πουπάζη Κοσμά.

Δείτε επίσης:  Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού με Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη

In the news
post-image Κυπρος

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας των εξωτερικών ιατρείων της Παιδιατρικής Κλινικής στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Τα πρότυπα είναι το κλειδί στην εξέλιξη των έξυπνων πόλεων

Γράφει η Αγγελική Λοΐζου Σε παγκόσμιο επίπεδο ο αστικός πληθυσμός αυξάνεται δραματικά. Υπολογίζεται ότι ποσοστό 54.5% του παγκόσμιου πληθυσμού ζούσε στα αστικά κέντρα το...
Load More