Στο Προεδρικό η Επιτροπή των Ελεύθερων Ακριτικών Δήμων

Η Επιτροπή των Ελεύθερων Ακριτικών και Ημικατεχόμενων Δήμων μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων και Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα πραγματοποίησαν την Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, συνάντηση με τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη με κύριο θέμα τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται από τη νεκρή ζώνη.

Η Επιτροπή αναφέρθηκε στην ανεξέλεγκτη και παράνομη απόρριψη σκυβάλων σε περιοχές της νεκρής ζώνης, την αξιοποίηση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς που εμπίπτουν στη νεκρή ζώνη και την προώθηση μέτρων εμπιστοσύνης και διάνοιξης οδοφραγμάτων.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, τέθηκε και το θέμα αξιοποίησης της νεκρής ζώνης, για γεωργικούς σκοπούς, η παραχώρηση κινήτρων για στέγαση νέων ή άπορων ζευγαριών και προσέλκυση επενδυτών, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί σε νέα συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη.

In the news
post-image Κυπρος

Νέα διαδικασία παραχώρησης Τ/Κ περιουσιών

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε νέα διαδικασία παραχώρησης τουρκοκυπριακών περιουσιών είπε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη...
Load More