Στο Προεδρικό η Επιτροπή των Ελεύθερων Ακριτικών Δήμων

Η Επιτροπή των Ελεύθερων Ακριτικών και Ημικατεχόμενων Δήμων μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων και Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα πραγματοποίησαν την Τρίτη, 15 Μαΐου 2018, συνάντηση με τον ΠτΔ Νίκο Αναστασιάδη με κύριο θέμα τα καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται από τη νεκρή ζώνη.

Η Επιτροπή αναφέρθηκε στην ανεξέλεγκτη και παράνομη απόρριψη σκυβάλων σε περιοχές της νεκρής ζώνης, την αξιοποίηση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς που εμπίπτουν στη νεκρή ζώνη και την προώθηση μέτρων εμπιστοσύνης και διάνοιξης οδοφραγμάτων.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, τέθηκε και το θέμα αξιοποίησης της νεκρής ζώνης, για γεωργικούς σκοπούς, η παραχώρηση κινήτρων για στέγαση νέων ή άπορων ζευγαριών και προσέλκυση επενδυτών, το οποίο πρόκειται να συζητηθεί σε νέα συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη.

In the news
post-image Κυπρος

Επιτροπή μπαίνει σε διαπραγμάτευση με τις εταιρείες για το Αφροδίτη

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης ανακοίνωσε ότι το Υπουργικό Συμβούλιο έχει ορίσει διαπραγματευτική ομάδα, η οποία θα εισέλθει σε ένα...
post-image Άρθρα - Μελέτες

Πρόσληψη των καταλληλότερων με το νέο Διεθνές Πρότυπο ISO/TS 30411

Γράφει η Μαριλένα Νικολάου Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ενός οργανισμού είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Ο αντίκτυπος που έχουν οι νεοπροσληφθέντες στην επιτυχία μιας...
Load More