Στο ΤΑΕ Πάφου ο Δήμαρχος Πάφου

Δήμαρχος Πάφου
Reading Time: 1 minute
Στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έχει μεταβεί ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος και δίνει κατάθεση στους ανακριτές μετά και την εμπρηστική ενέργεια σε βάρος του οχήματος της μητέρας του.

Σημειώνεται πως σε χθεσινές του δηλώσεις το Δήμαρχος Πάφου είχε εκφράσει την ελπίδα όπως το συντεταγμένο κράτος και η συντεταγμένη πολιτεία δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά όχι μόνο για να εξιχνιάσουν αυτή την άνανδρη πράξη αλλά και για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν ούτε ανθρώπους αλλά ούτε και ένα κράτος να το απειλούν και να το φιμώνουν με αυτό τον τρόπο.

Δείτε επίσης:  Κλειστές τη Δευτέρα οι Υπηρεσίες Δήμου Λεμεσού

Ο Δήμαρχος Πάφου μάλιστα αναφέρθηκε σε κυκλώματα και σημείωσε πως περισσότερα θα αναφέρει σήμερα στην κατάθεση του.

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:35 μετά το μεσημέρι η κατάθεση του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος σχετικά με τη χθεσινή βομβιστική επίθεση στο όχημα της 66χρονης μητέρας του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου το περιεχόμενο της κατάθεσης του Δημάρχου Πάφου θα διερευνηθεί υπεύθυνα και με κάθε σοβαρότητα από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου.

Δείτε επίσης:  Νέα καταγγελία για κατάχρηση χρημάτων από το ΣΚΕ Αγίου Αθανασίου

Ο κ. Φαίδωνος μετέβη σήμερα στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και έδωσε όλα τα στοιχεία που κατείχε, προς διευκόλυνση των ανακριτικού έργου.

Οι έρευνες στο μεταξύ για την εξιχνίαση της υπόθεσης συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

ΚΥΠΕ

In the news
Load More