Στόχος το 2019 η Πάφος να καταστεί ‘’Έξυπνη Πόλη’’

Έτος κατά το οποίο ξεκινά η υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου και την υλοποίηση υποδομών ώστε η Πάφος να καταστεί “ Έξυπνη Πόλη” χαρακτήρισε το 2019 ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι στα επόμενα τρία χρόνια, θα υλοποιηθούν δεκάδες μεγάλα και μικρά έργα που θα σφραγίσουν τη μετάβαση της Πάφου στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και γι’ αυτό πρόσθεσε, εργάζονται συστηματικά για να εξασφαλίσουν τα αναγκαία κεφάλαια.

Δείτε επίσης:  Ν. Νικολαΐδης: Η λύση στις έντονες βροχοπτώσεις βρίσκεται στα αντιπλημμυρικά έργα που εκκρεμούν

Ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι η Πάφος δικαιούται να είναι η πόλη στην οποία θα αναπτυχθεί ο νέος πυλώνας της οικονομίας με άξονα την επιχειρηματική δραστηριότητα και κινητήριες δυνάμεις την καινοτομία και την τεχνολογία.

Είπε δε, ότι ως καρπός της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πάφου και του IDC, ενός από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του Ισραήλ, έχει συσταθεί το Pafos Innovation Institute το οποίο θα στεγάζεται σε ιδιόκτητες δημοτικές εγκαταστάσεις.

Δείτε επίσης:  Δήμος Αγ. Νάπας: Θέλετε να ζωγραφίσουμε στον τοίχο σας;

Ανακοίνωσε ακόμη πως ο Δήμος Πάφου θα συνεχίσει να δίνει βάρος στους τομείς της καινοτομίας και της τεχνολογίας με κεντρικό ζητούμενο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

In the news
post-image Κυπρος

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τα νέα τέλη κυκλοφορίας κατέθεσε η Κυβέρνηση

Αναθεωρημένο νομοσχέδιο που να αφαιρεί την ηλικία ως αποκλειστικό κριτήριο για την επιβολή τελών κυκλοφορίας στα αυτοκίνητα και εισάγει το κριτήριο της τεχνολογίας Euro...
post-image Κυπρος

ΠτΔ και Χρυσόστομος Β’ κατέθεσαν τον θεμέλιο λίθο του νέου ηλεκτροπαραγωγού σταθμού

Τη βεβαιότητα του ότι νέος ηλεκτροπαραγωγός σταθμός της «Power Energy Cyprus», που θα ολοκληρωθεί το 2021, στο Βασιλικό, θα σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας...
Load More