Στόχος το 2019 η Πάφος να καταστεί ‘’Έξυπνη Πόλη’’

Δήμαρχος Πάφου
Reading Time: 1 minute

Έτος κατά το οποίο ξεκινά η υλοποίηση σημαντικών έργων που αφορούν την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου και την υλοποίηση υποδομών ώστε η Πάφος να καταστεί “ Έξυπνη Πόλη” χαρακτήρισε το 2019 ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι στα επόμενα τρία χρόνια, θα υλοποιηθούν δεκάδες μεγάλα και μικρά έργα που θα σφραγίσουν τη μετάβαση της Πάφου στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και γι’ αυτό πρόσθεσε, εργάζονται συστηματικά για να εξασφαλίσουν τα αναγκαία κεφάλαια.

Δείτε επίσης:  «Κανένα παιδί αβοήθητο» - Ο Δήμος Λατσιών στηρίζει την προσπάθεια για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη

Ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι η Πάφος δικαιούται να είναι η πόλη στην οποία θα αναπτυχθεί ο νέος πυλώνας της οικονομίας με άξονα την επιχειρηματική δραστηριότητα και κινητήριες δυνάμεις την καινοτομία και την τεχνολογία.

Είπε δε, ότι ως καρπός της συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πάφου και του IDC, ενός από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του Ισραήλ, έχει συσταθεί το Pafos Innovation Institute το οποίο θα στεγάζεται σε ιδιόκτητες δημοτικές εγκαταστάσεις.

Δείτε επίσης:  Διαφωνεί ο Ανδρέας Μορφίτης με το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβούλιου Αμμοχώστου

Ανακοίνωσε ακόμη πως ο Δήμος Πάφου θα συνεχίσει να δίνει βάρος στους τομείς της καινοτομίας και της τεχνολογίας με κεντρικό ζητούμενο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης.

In the news
Load More