Σ. Στεφάνου: Η ανάμιξη των Υπουργών στην προεκλογική εκστρατεία είναι απαράδεκτη

Reading Time: 1 minute
Η καθημερινή ανάμιξη των υπουργών της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Αναστασιάδη είναι απαράδεκτη και δείγμα παρωχημένων νοοτροπιών, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

‘’Οι συγκρίσεις είναι καταπελτικές σε βάρος του απερχόμενου προέδρου κ. Ν. Αναστασιάδη. Ο Γλ. Κληρίδης είχε διορίσει υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών για να διεξαγάγει τις προεδρικές εκλογές. Ο Υπουργός Εσωτερικών της απερχόμενης κυβέρνησης θεωρεί δικαίωμά του να αναμιγνύεται στις εκλογές για τις οποίες αυτός έχει την πολιτική ευθύνη να διασφαλίσει το αδιάβλητό τους, και την ίδια ώρα επιστρατεύει δημόσιους λειτουργούς για να προωθούν την υποψηφιότητα του κ. Αναστασιάδη.’’

Δείτε επίσης:  Πρόταση Φωτίου για σύσταση μηχανισμού έρευνας λειψάνων πεσόντων

Αντί ο κ. Αναστασιάδης, προσθέτει, να σώσει τα προσχήματα ζητώντας από τους υπουργούς του να είναι έστω προσεκτικοί, εκμεταλλεύεται την προεδρική του ιδιότητα για να προβάλλει την υποψηφιότητά του. Κόβει συνεχώς κορδέλες σε έργα που εδώ και καιρό λειτουργούν, μοιράζει ξανά δεσμεύσεις όπως έκανε και στις προηγούμενες εκλογές, οι οποίες όμως στη συνέχεια, όπως ξέρουν πολύ καλά οι πολίτες, αποδείχθηκαν κούφια λόγια.

Δείτε επίσης:  To κράτος θα καλύψει όλα τα έξοδα για τη θεραπεία του μικρού Αντώνη

Τέλος αναφέρει ότι, οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και γνωρίζουν και ασφαλώς δεν θέλουν να μείνουν καθηλωμένοι σε νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντος, τα οποία αναβιώνουν οι απερχόμενοι κυβερνώντες με την εν γένει προεκλογική συμπεριφορά τους.

In the news
Load More